Și ăsta a fost cancelarul Germaniei! Citiți și voi ce-a făcut p()a din el!

Și ăsta a fost cancelarul Germaniei! Citiți și voi ce-a făcut p()a din el!

Și ăsta a fost cancelarul Germaniei! Citiți și voi ce-a făcut p()a din el! Fostul soţ al logodnicei sud-coreene a lui Schroeder îl acuză că a avut o relaţie extraconjugală cu ea şi-i cere despăgubiri în valoare de 94.000 de dolari!

Fostul cancelar Gerhard Schroeder a fost dat în judecată de către fostul soţ al viitoarei sale soţii sud-coreene, care-l acuză că a avut o relaţie cu aceata în timp ce era căsătorită cu el, scrie AFP, citată de  News.ro .

Societatea sud-coreeană rămâne extrem de conservatoare, în contextul în care relaţiile extraconjugale au fost o infracţiune penală până în 2015 în această ţară, iar unii infractori - atât soţul necredincios cât şi amantul/amanta - erau condamnaţi la închisoare.

Aceste relaţii extraconjugale fac în continuare obiectul unor procese în dreptul civil.

Fostul cancelar german, în vârstă de 74 de ani, a anunţat în ianuarie că se va căsători cu Kim So-yeon, o traducătoare sud-coreeană cu 26 de ani mai tânără ca el, după destrămarea celei de-a patra sa căsătorii.

Viaţa privată ”colorată” a lui Schroeder şi multiplele sale căsătorii, i-au adus numele de "Audi man", o trimitere la cele patru inele care constituie marca constructorului german de automobile.

Kim şi soţul său au divorţat în noiembrie.

Doris Schroeder Kopf, fosta a patra soţie a fostului lider german, declara în septembrie, în timpul divorţului, că Kim a jucat un rol în despărţire.

Cei doi au început să se întâlnească pe când încă erau căsătoriţi, acuză soţul lui Kim, care-i cere lui Schroeder despăgubiri în valoare de 100 de milioane de woni (aproximativ 94.000 de dolari), din cauza ”suferinţei mentale insuportabile” pe care i-a cauzat-o, potrivit agenţiei sud-coreene Yonhap.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a depus plângere la Tribunalul Familiei din Seul, potrivit agenţiei sud-coreene de presă.

”Acuzatul (Schroeder) şi-a continuat relaţiile extraconjugale cu Kim ştiind că ea este măritată, cauzând o suferinţă mentală insuportabil”ă, acuză soţul în plângere, citat de agenţie.

”Căsătoria noastră a cedat până la urmă, iar acuzatul trebuie să dea socoteală pentru această acţiune”, afirmă el.

Schroeder a insistat în ianuarie că Kim nu are nimic a face cu destrămarea căsătoriei sale.

Kim este o reprezentantă a Agenţiei pentru dezvoltare economică a landului Rhenania de Nord-Westfalia şi a lucrat ca traducătoare coreeană pentru Schroeder.

Social-democratul german a fost cancelar din 1998 în 2005 şi a operat reforme ale pieţei muncii şi bunăstării care au iritat aripa stângă din cadrul formaţiunii sale.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale