Și Tăriceanu anunță că nu mai calcă pe la Cotroceni. Firea a reluat atacurile la Iohannis. Nu i-o fi jenă nesimțitei pentru 2014?

Și Tăriceanu anunță că nu mai calcă pe la Cotroceni. Firea a reluat atacurile la Iohannis. Nu i-o fi jenă nesimțitei pentru 2014?

Și Tăriceanu anunță că nu mai calcă pe la Cotroceni. Firea a reluat atacurile la Iohannis. Nu i-o fi jenă nesimțitei pentru 2014?

După ce o scursură a politicii, Steluța Cătăniciu, urmașa ăleia de la Caracal, a lansat duminică dimineață un atac la Iohannis acuzându-l că a încălcat Constituția, la ceas de seară a ieșit la rampă Firea. Nu i-o fi jenă nesimțitei pentru 2014?

Gabriela Firea s-a aratat indignata, duminica seara, la Romania TV. Ea a spus ca „nu este normal” ca un presedinte sa aiba un astfel de discurs.

„Putem sa regasim atmosfera anilor ’90, cand nu se mai impacau membri ai familiei intre ei din cauza optiunilor politice. Nu e normal ca un presedinte sa aiba declaratii contondente la adresa unui partid care a castigat alegerile parlamentare”, a spus Firea.

Apoi, tot la RTV a scos capul și Tăriceanu. Care a anunțat că nici el nu mai calcă pe la Cotroceni.

"Discuţia premierul cu preşedintele sper că a rezolvat acestă problemă şi să preşedintele nu va refuza niciun nume din cele propuse. Nu voi mai merge la Cotroceni din cauza acestor afirmaţii nepermise ale preşedintelui care l-au consacrat în trecut. Să ne vedem fiecare de problemele noastre. Este necesar ca numirea şefilor Parchetelor să fie scoasă de sub incidenţa politică, adică să nu mai fie numiţi de către preşedinte", a spus Tăriceanu la RTV.

 Dragnea, a declarat primul, vineri, ca nu vrea sa mai mearga la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale.

„Nu merg la Cotroceni. Nu! Nu vreau sa mai merg la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale si asta nu este un moft, ci pentru faptul ca eu, la aceasta ora, nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis”, a spus Dragnea.

El i-a transmis sefului statului sa nu se mai refere niciodata la PSD.

„De asemenea, il rog sa nu se mai refere la PSD niciodata pentru ca nu e treaba dumnealui. Daca vrea sa vorbeasca despre PSD, se poate face membru de partid si sa-si dea cu parerea despre PSD.(…) Da, cred din ce in ce mai mult ca presedintele Iohannis nu ramane neimplicat politic. Nu-i dau niciun fel de ultimatum pentru ca nu-mi permit. Nu trebuie sa dau ultimatum nici dumnealui, nici altcuiva, doar ca imi pare foarte rau, nu mai am incredere”, a adaugat Dragnea.

Liviu Dragnea i-a transmis si purtatorului de cuvant al presedintiei Madalina Dobrovolschi sa nu dea sfaturi PSD.

„De asemenea, rugamintea este transmisa si catre doamna purtator de cuvant. Nu mai trebuie sa faca conferinte de presa la Cotroceni in care sa dea sfaturi PSD: PSD sa se ocupe de …PSD sa nu se mai ocupe de… Vrea sa-si spuna parerea, semneaza o adeziune, se face membru PSD si vine si discuta la noi in Comitetul Executiv sau in alte structuri”, a spus Dragnea.

El a mai aratat ca stă cu mâna întinsă de doi ani. Și i-a amorțit...

„Sunt deschis de doi ani de zile (la dialog—n.r.). Am stat cu mana intinsa pana cand mi-a amortit. Nu cred ca PSD sau eu am facut ceva, in mod institutional, impotriva presedintelui Iohannis, impotriva institutiei prezidentiale. (…)Va exista o relatie institutionala intre PSD si Administratia Prezidentiala, numai ca eu nu mai vreau sa merg la Palatul Cotroceni”, a adaugat Dragnea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii