Sibiu: A doua fabrică din Cisnădie, afectată de COVID-19 - o angajată infectată cu noul coronavirus

Sibiu: A doua fabrică din Cisnădie, afectată de COVID-19 - o angajată infectată cu noul coronavirus

O angajată de la o fabrică de senzori din Cisnădie a fost confirmată joi, cu infecţia cu noul coronavirus, după ce alţi 31 de angajaţi de la o altă fabrică de produse medicale din acelaşi oraş au fost internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu tot cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate de Prefectură şi Direcţia de Sănătate Publică.

"Conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică, în cursul zilei de astăzi, 23.04.2020 a fost confirmată o persoană, angajată a unei fabrici de senzori şi ansambluri de întrerupătoare, de pe raza judeţului Sibiu. În acest caz a fost demarată o anchetă epidemiologică şi s-au dispus de urgenţă către societate măsuri de izolare a persoanelor care lucrau cu persoana confirmată. Cu mai multe informaţii despre numărul de persoane puse în izolare şi alte detalii vom reveni de îndată ce se conturează primele concluzii ale anchetei", a anunţat, joi seara, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

Această fabrică este a doua din Cisnădie, afectată de COVID-19. Un număr de 31 din cei 300 de angajaţi ai fabricii de produse medicale din Cisnădie, sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, infectaţi cu COVID-19, restul angajaţilor fiind izolaţi acasă, potrivit Prefecturii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”