Sighiartău: Nu l-am părăsit pe Orban la negocieri; nu am vrut să fiu părtaş la mişcarea de trădare a intereselor PNL

Sighiartău: Nu l-am părăsit pe Orban la negocieri; nu am vrut să fiu părtaş la mişcarea de trădare a intereselor PNL

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a afirmat luni că nu l-a "părăsit" pe preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, la negocierile pentru formarea coaliţiei şi a Guvernului, aşa cum a susţinut acesta, şi a subliniat că nu a participat la negocieri deoarece nu a vrut să fie "părtaş al istoriei cu această mişcare de trădare a intereselor partidului".

"Nu, nu l-am părăsit (pe Ludovic Orban la negocierile de la Vila Lac - n.r.). Nu am mai participat la negocieri la Vila Lac II pentru faptul că toate ministerele dezvoltării, economice au fost cedate USR-PLUS şi din acel moment am zis că nu vreau să fiu părtaş al istoriei cu această mişcare de trădare a intereselor partidului", a spus Sighiartău înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a arătat că acest subiect va fi discutat în şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal de luni.

"Da, vom discuta şi despre asta, pentru că este un for intern şi cred că trebuie să ne spunem lucrurile în faţă, nu în afara partidului", a afirmat Sighiartău.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că, în timpul negocierilor pentru formarea coaliţiei şi a Guvernului, a fost "părăsit" de echipa de negociere din care făceau parte Rareş Bogdan, Raluca Turcan şi Robert Sighiartău, care au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional "pentru a arunca în aer formarea coaliţiei".
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria