Silvana Rîciu, „vedetă” pe site-urile pentru adulți? O prostituată s-a îmbogățit cu fotografiile sexy ale artistei: „Pufoasă, faină...”

Silvana Rîciu, „vedetă” pe site-urile pentru adulți? O prostituată s-a îmbogățit cu fotografiile sexy ale artistei: „Pufoasă, faină...”

Silvana Rîciu nu mai are încredere în poliție după ce, în urmă cu ceva vreme, a făcut plângere împotriva unei prostituate care se folosea de fotografiile cu ea pentru a-și racola clienții, relatează wowbiz.ro .

Silvana Rîciu

Silvana Rîciu a ajuns fără voia ei pe un site pentru adulți. Voluptoasa interpretă obișnuia să pozeze în rochii decoltate, profitând de dotările pe care le are de la natură, doar că la un moment dat, un coleg de breaslă a sunat-o să-i spună că apare pe un site de matrimoniale.

Anunțul ”Silvanei” suna extrem de îndrăzneț.

Prostiuata: ”Nu mă contactați dacă sunteți amatori de doamne slăbuțe”

“Pufoasă, faină, sociabilă și dezinvoltă, o companie plăcută, te invit să mă cunoști! Locația unde pot fi găsită este un apartament cochet, ideal unei întâlniri discrete. NU MĂ CONTACTAȚI DACĂ SUNTEȚI AMATORI DE DOAMNE SLĂBUȚE!!! Sunt o doamnă cu forme voluptoase, frumos conturate, cu sânii plini și apetisanți.

Dacă aceste rânduri ți-au stârnit interesul și îți dorești să ne cunoaștem…aștept telefonul tău. Te pup… ”, suna anunțul prostituatei care folosea fotografiile Silvanei Rîciu.
Silvana Rîciu
Silvana Rîciu, la piscina

Deși cunoaște această situație de câțiva ani buni, Silvana nu a putut să facă mare lucru în privința asta. Ea a fost la poliție, însă i s-a spus că nu este de competența acestei instituții. ”Cică nu este de competența poliției să mă ajute și să facă anchetă. Așa e legea... Prostituția nu mai e considerată o faptă penală. Măi să fie! Dacă nici poliția nu te ajută în țara asta, atunci cine? Dumnezeu? În ce țară trăim?”, a spus Silvana Rîciu.

Singura soluție pe care cântăreața o are la dispoziție este să facă o anchetă pe cont propriu, să afle identitatea prostituatei care-i folosește pozele și să meargă în instanță, să ceară despăgubiri pentru prejudicii de imagine, relatează wowbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...