Simion, pă sărăkie/Aici a stat „prințul săracilor” la Madrid?/Noi amănunte picante

Simion, pă sărăkie/Aici a stat „prințul săracilor” la Madrid?/Noi amănunte picante

Copreședintele AUR, George Simion, s-a cazat la un hotel de 5 stele în timpul vizitei în Spania, unde prețul pentru o noapte este de 275 de euro.

Informația a fost făcută publică vineri, 4 februarie, de jurnalista Oana Despa, care a postat și imagini de la hotelul rspectiv.

”Numai fiți săraki!

Comform unei declarații date colegilor de la G4Media, domnul nostru G.Simion s-a cazat în Spania la Hotel VP Plaza España Design, în Madrid, la 1 km de centru.

Hotel de 5 steluțe și preț de 275 de euro pe noapte.

Eu nu zic că e rău sau e bine, zic doar că e. Și mai zic că domnul Simion este modest și își donează 90% din salariu, că are prea mult”, a scris jurnalista pe Facebook .

Reamintim că, în Spania, liderul AUR a provocat un scandal după ce a participat la o conferință a suveraniștilor de la Madrid fără a fi invitat. Acesta a mințit că reprezintă România la summit, alături de PNȚCD.

Simion anunțase joi seară, 27 ianuarie, la un post central de televiziune, că se va duce a doua zi la Madrid ca să discute cu Viktor Orban, dincolo de întâlnirea cu simpatizanții AUR din capitala Spaniei. Prima tentativă a avut loc vineri, 28 ianuarie.

La dorința expresă a premierului Ungariei, Viktor Orban, între etajele 17 și 21 nu a avut acces nici o persoană din afara clubului, cum ar fi… co-președintele AUR, George Simion. „El și colegii s-au cazat la un hotel din apropiere. A venit în jur de ora 16:00 la hotelul unde a avut loc summit-ul, a dat câteva telefoane, dar degeaba, nu a fost lăsat să intre. A zis că se întoarce după 18:00. Probabil și-a dat seama că nu are nici o șansă să intre și a plecat la întrunirea cu membrii AUR Madrid”, a spus unul dintre participanții români la summit, pentru tomisnews.ro . Nu a mai revenit la 18:00, însă a doua zi și-a încercat din nou norocul.

De data aceasta a dorit să intre forțat și a fost preluat din holul hotelului. „El a avut niște discuții cu cei de la VOX, dar a avut loc un incident în holul hotelului și apoi spaniolii ăștia nu i-au mai răspuns la telefoane”, au spus pentru tomisnews.ro surse de la summit.

Șeful AUR, lucrat de… o tânără din Caracal

Partidul AUR știe că Fidesz nu dorește să discute, fiind vorba de disputa pe Transilvania și unii parlamentari ai formațiunii române cum ar fi, de exemplu, Dan Tanasă, astfel că Simion tratează de mai mult timp cu polonezii de la PiS, la rândul lor aflați la guvernare în Polonia. Și aceștia l-au abandonat pe Simion la hotelul din Madrid. Precizăm că în delegația României – reprezentată de PNȚCD, partid fondator în România al grupului suveraniștilor – au participat și o serie de constănțeni. Aceștia s-au împrietenit repede cu prilejul summitului cu, practic, prima persoană care a sesizat în privința comportamentului co-președintelui AUR, o angajată a securității hotelului, o tânără din… Caracal. Ungurii de la Fidesz au luat foc primii, apoi polonezii, apoi a venit… Guardia Civil, jandarmeria spaniolă. Un detaliu relevant: țărăniștii constănțeni sunt văzuți foarte bine de conducerea centrală a partidului, formațiune care deține, practic, cheile intrării AUR în grupul european sau… nu. Simion a refuzat să părăsească incinta hotelului, iar sancțiunile aplicate au fost pe măsură: escortat pe sus, amendat cu 3.000 de euro și interdicția de a se apropia de hotel la o distanță de minim 150 de metri, pe toată durata summitului. mai scrie tomisnews.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…