Simona Halep anunță că are un ligament rupt! Participarea la Roland Garros, incertă!

Simona Halep anunță că are un ligament rupt! Participarea la Roland Garros, incertă!

Simona Halep: "RMN-ul arata un ligament rupt. Medicii spun ca am 50% sanse de recuperare pana la Roland Garros"! Simona Halep a anuntat, miercuri, pe contul personal de Instagram, ca are un ligament rupt dupa accidentarea suferita in finala turneului "Premier 5" de la Roma. Conform medicilor, jucatoarea noastra are 50% sanse de recuperare pana la startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

"RMN-ul arata un ligament rupt dupa cazatura de la Roma. Voi face tot ce voi putea ca sa fiu apta pentru RG. Medicii spun ca sansele sunt 50/50 in acest moment, dar recuperarea a decurs bine de duminica pana acum. Va multumesc pentru toata sustinerea aratata in ultimele saptamani. Ramanem foarte optimisti" - Simona Halep.

Simona s-a accidentat in timpul finalei turneului de la Roma, meci pe care Halep l-a pierdut in cele din urma: 6-4, 5-7, 1-6, cu Elina Svitolina.

Imediat dupa incheierea finalei, Simona a precizat ca nu a putut sa schimbe soarta finalei din cauza faptului ca nu a putut sa alerge din cauza durerilor de la glezna.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina