Simona Halep, mesaj emoționant de la Patrick Mouratoglou. Sportiva a împlinit 31 de ani

Simona Halep, mesaj emoționant de la Patrick Mouratoglou. Sportiva a împlinit 31 de ani

Simona Halep a trecut prin momente mai dificile în ultima lună, după ce s-a despărțit de Toni Iuruc și s-a operat la nas. Recent, „Simo” a anunțat că nu va mai juca deloc tenis în acest an. Totuși, familia și prietenii au ajutat-o să treacă peste dificultăți.

Simona e fericită alături de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Foto Profimedia

Printre primii care i-au transmis mesaje de felicitare s-a aflat și Patrick Mouratoglou, antrenorul francez cu care colaborează de aproape șase luni. Acesta i-a trimis un mesaj emoționant, pe Instagram: „La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”. Alături de mesaj, antrenorul a postat o fotografie în care apare alături de Simona Halep la un antrenament.

Simona Halep a primit felicitări și de la familie. „Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. De ziua ta îţi dorim fericire imensă şi iubire din abundență”, i-au transmis Simonei fratele Nicolae, cumnata Luminiţa, mama Tania şi tatăl Stere Halep.

A divorțat și s-a operat la nas

A fost un an cu de toate pentru Simona. Prima decizie majoră a venit în primăvară, când românca l-a angajat ca antrenor pe Patrick Mouratoglou, cel care o pregătise timp de 10 ani pe legendara Serena Williams. Iar toamna a adus alte două schimbări mari. Tenismena a luat o decizie curajoasă, la începutul lui septembrie divorțând de Toni Iuruc, fix la un an de la căsătorie. Apoi, Simona a suferit o intervenție chirurgicală la nas, prin care și-a eliminat o problemă de respirație și, totodată, a realizat o corecție din punct de vedere estetic.

Pe plan sportiv, Halep a avut realizări importante. În primul rând, românca a reușit să-și îndeplinească obiectivul propus pentru 2022, acela de a reveni în top 10 WTA. Mai mult, fostul lider mondial a câștigat două trofee, la Melbourne (WTA 250) și Toronto (WTA 1000), iar astfel a ajuns la cota 24.

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA al jucătoarelor profesioniste de tenis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale