Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19 la Institutul "Cantacuzino".

Ea şi-a manifestat speranţa ca tot mai multe persoane să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

"Sunt bine, am avut un pic de emoţie. Îmi doream (să mă vaccinez - n.r.), dar, bineînţeles, că tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult", a spus Halep.

Ea a adăugat că administrarea vaccinului o face să se simtă mai în siguranţă. "Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar, în continuare, o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult", a menţionat Simona Halep.

"Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată", a răspuns numărul trei mondial, întrebată dacă îi este frică de reacţiile adverse care pot apărea după vaccinare.

Pe 31 octombrie, Simona Halep anunţa că a fost testată pozitiv la noul coronavirus. În data de 9 noiembrie, dubla campioană de mare Şlem preciza, pe Twitter, că este sută la sută recuperată după infecţie.

Halep a participat la primul turneu de Mare Şlem al anului, luna aceasta, la Australian Open, unde s-a oprit în sferturile de finală. Simona Halep a anunţat săptămâna aceasta că nu va participa la turneul de la Doha, programat în perioada 1-6 martie, dar va evolua la Dubai (7-13 martie), unde este campioana en titre. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editori: Claudia Stănescu, Mihai Ţenea, editori: Claudia Stănescu, Mihai Tenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…