Simona Halep: "Voi încerca să câștig acest turneu"

Simona Halep: "Voi încerca să câștig acest turneu"

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat joi seară, într-o conferință de presă, că va încerca să câștige BRD Bucharest Open.

* Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

"Toată lumea se așteaptă să câștig competiția de la București. Desigur, și eu vreau să câștig acest turneu, dar până acolo mai este mult, iar acum mă gândesc doar la următorul meci", a spus Simona Halep.

În continuare, ea a menționat: "Față de primul meci, acum a fost mai bine, m-am acomodat cu suprafața de zgură, cu atmosfera de acasă. Chiar dacă am făcut destule greșeli, a fost un meci destul de bun pentru mine".

Despre viitoarea sa adversară, Danka Kovinic, din Muntenegru, ea a precizat: "Știu că are un joc solid, iar pentru mine va fi cu siguranță un meci dificil. Am însă șansa mea și voi face tot ce pot să mai câștig o partidă".

Simona Halep, principala favorită, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus cu 6-4, 6-3 de bulgăroaica Isabella Șinikova, joi, la Arenele BNR din Capitală. (Foto pe flux)

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu; editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...