Simona Pătraşc, tânăra căreia echipa „Visuri la cheie” i-a renovat casa, a murit

Simona Pătraşc, tânăra căreia echipa „Visuri la cheie” i-a renovat casa, a murit

Echipa emisiunii transmite condoleanţe familiei tinerei şi precizează că fata i-a întâmpinat „cu lacrimi de bucurie şi emoţie, în ciuda bolii nemiloase care o măcina.”

„Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătraşc, căreia echipa Visuri la cheie i-a oferit un nou început în prima ediţie a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viaţă.

Echipa emisiunii Visuri la cheie transmite condoleanţe familiei îndurerate. Odihneşte-te în pace, Simona!”, a transmis echipa pe Facebook.

Simona Pătraşc a fost numită de medicii de la Marie Curie „cel mai curajos şi mai optimist copil” din câţi au văzut. În 2015, viaţa ei a luat o turnură neaşteptată, când i s-a descoperit o tumoare agresivă, care îi ameninţa viaţa, scrie ProTV.

Ţesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical , dar cu toate acestea, în 2018 a primit vestea că trebuie să renunţe la un picior, pentru a îndepărta orice risc de boală. Totuşi, cancerul a avansat, scrie ProTV .

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!