„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

Mara Bănică și-a creat probleme serioase cu familia lui Culiță Sterp, dar și cu artistul, după ce le-a adus acuzații extrem de grave acestora. Acesta, împreună cu mama Geta, Iancu și Geta au asigurat-o că o vor da în judecată.

Nu mai există cale de întoarcere, căci Mara Bănică a stârnit furia familiei lui Culiță Sterp. Nu doar că va fi dată în judecată, dar a trebuit să facă față și tuturor declarațiilor publice ale familiei Sterp.

Mara Bănică nu este afectată de declarațiile familiei lui Culiță Sterp

Deși i s-a transmis că se va vedea în instanță cu familia căreia i-a adus acuzații grave, Mara Bănică nu este deloc impresionată de acest lucru. Mai mult decât atât, jurnalista le-a transmis membrilor familiei Sterp un mesaj cu subînțeles, demonstrând că nu îi pasă de ceea ce se va întâmplă.

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții «Niște țărani», scrisă de regretatul Dinu Săraru, care ne-a părăsit recent”, a spus Mara Bănică, conform Click .

Mara Bănică a adus acuzații extrem de grave familiei Sterp, acuzații pe care va trebui să le probeze. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, aceasta a mărturisit că ciobanii care lucrau la stână erau niște „oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

Mara Bănică ar fi inventat o conversație cu logodnica lui Culiță

După ce mama Geta a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a spus că nu bagă mâna în foc în ceea ce privește fidelitatea lui Culiță Sterp, Mara Bănică a postat o presupusă conversație pe care ar fi avut-o cu Daniela Iliescu.

​Logodnica artistului pare că îi confirmă jurnalistei că mama Geta nu este ceea ce pare, motiv pentru care, ar fi existat unele certuri. Culiță vrea ca Mara Bănică să plătească și pentru aceste afirmații pe care le numește false și care pătează numele și reputația viitoarei sale soții.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...