Sinucidere stranie în București/Simona Săndulescu, înecată în Lacul Morii, după un mesaj de adio

Sinucidere stranie în București/Simona Săndulescu, înecată în Lacul Morii, după un mesaj de adio

Simona Săndulescu, o cunoscută artistă din Bucureşti, a fost găsit moartă, noaptea trecută, în Lacul Morii, după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook.

Simona Săndulescu a postat, noaptea trecută, la ora 01.29, un mesaj de adio pe Facebook, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din Bucureşti.

"Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine... Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite....Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!", a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Imediat, zeci de prieteni ai Simonei au început să comenteze la postare, în timp ce unii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Ce spune Poliţia

La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

A fost alertă pe Lacul Morii din Bucureşti, după un mesaj de adio pe Facebook

Timp de câteva ore, prietenii Simonei Săndulescu s-au întrebat reciproc dacă este adevărat ce a scris femeia pe Facebook, iar într-un final, răspunsul i-a şocat pe toţi.

"Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moarta! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi... L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustrada. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la politie, dar ea s-a aruncat peste balustrada. Este depus trupul la IML.

Cine dorește alte detalii, poate suna la secția de politie 20. Telefonul este la mama ei... Mai multe nu mai știu! Sunt afectata de aceasta veste cumplita! Nu pot sa cred!! Sa ne rugam pentru sufletul ei, greu încercat!!", a comentat Mioara-Mira Voicu la postarea Simonei Săndulescu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cine a fost Simona Săndulescu

Potrivit societateamuzicala.ro , Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”. Ca organist solist a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară. A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediția 2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (ediția 2014). Activitatea sa este bogată și în domeniul muzicii de camera, susținând numeroase recitaluri camerale alături de artiști renumiți.

Simona Săndulescu este Doctor în Muzică din anul 2010. A obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul "Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organistică românească din a două jumătate a secolului XX". Prin această teza a adus la lumina creații organistice românești inedite și prea puțîn cunoscute ale unor compozitori români importanți: Sigismund Toduță (a realizat prima înregistrare a celor Șapte Corale de Crăciun), Alfred Mendelssohn, Myriam Marbé, Hans Peter Tűrk, Anatol Vieru (a realizat prima interpretare a „Elegiei” pentru saxofon și orgă), Carmen Petra-Basacopol, Șerban Nichifor, Ede Terenyi, Dan Dediu.

Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conține lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia.

De-a lungul timpului Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză "Sacré Coeur" din București.

SURSA: antena3.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...