Sistemul. Sau cum ne-au îngropat puii lui Iliescu viitorul. Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Sistemul. Sau cum ne-au îngropat puii lui Iliescu viitorul. Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Risc Seismic

Patru generali. În poză sunt generalul Ioniță Botoș, cel care a semnat documentul prin care Armata României a hrănit hoardele care s-au căcat pe sufletul țării în 13-15 iunie, nepotul său, generalul Ilie Botoș, da, fost procuror-general al României(!!!), care a îngropat dosarul Mineriadei, și cei doi ofiţeri de intendenţă ale celor 2 unităţi care au dus la bun sfârşit misiunea, locotenenţii majori Gabriel Oprea(acum general) şi Eugen Bejinariu(acum general). Bejinariu a fost ministru și prim-ministru interimar în 2004. Despre Oprea n-are rost să mai dăm amănunte. Realizați, oameni buni, în ce minciună am trăit și continuăm să trăim? Cum niște nenorociți, ajutați de securiști, cu foști kaghebiști dovediți, au furat România? Și s-au promovat și și-au ținut spatele? Credeți că asaltul lor furibund la DNA și Parchetul General sunt întâmplătoare? Vă mai aduceți aminte imaginile cu Oprea pe post de valet al lui Cosma? Realizați acum că el era trimis acolo în misiune pentru a-l supraveghea, pentru a-l ține sub control?

*** Și încă ceva, foarte important!!! Mânjiții ăștia cu sânge sunt cei care denunță metodele „abuzive” ale procurorilor DNA!!!

Botoș, Ilie Botoș

Conform Curentul , dacă va trăi până la 80 de ani, Ilie Botoș va încasa 1.920.000 EURO (unmilionnouăsutedouăzecidemiideeuro) din pensiile primite de la statul român. Anul trecut, Botoș a trecut în rezervă cu o pensie de peste 5000 de Euro lunar. Botoș a devenit în septembrie 1990 procuror la Târgu Jiu pentru ca o lună mai târziu, la intervenția lui Ioniță Botoș să fie mutat la Alba Iulia pentru a închide dosarul uciderii generalilor Nuță și Mihalea, ca fiind accident de muncă. Devenit în 2003 procuror general al României, Botoș împreună cu procurorii de caz au mușamalizat dosarul FNI al lui Sorin Ovidiu Vîntu, dosarele Mineriadei și Revoluției și l-au făcut scăpat pe teroristul Omar Hayssam. După ce a fost dat afară de Traian Băsescu, Botoș a fost recuperat de Gabriel Oprea, fostul sclav al lui Ioniță Botoș și Miron Cozma.

Ilie Botoș s-a remarcat încă din anul 1990, în ancheta în cazul elicopterului IAR-330 nr. 72 în care se aflau, arestați, generalii Nuță, şeful Inspectoratului General al Miliției române, fostul şef al Direcției a IV-a - Contrainformaţii Militare şi adjunctul său, general-maior Velicu Mihalea și care a fost doborât de militarii din garnizona Alba Iulia cu rafale scurte, de câte 3-5 proiectile de diferite calibre, de la sol. 12 proiectile calibru 7,62 mm au atins aparatul, avariind instalaţia de alimentare cu combustibil şi pe cea a comenzii hidraulice, elicopterul prăbuşindu-se şi luând foc. Toţi cei din elicopter au murit arşi.

Botoș a închis dosarul ca fiind un accident de muncă provocat de echipajul elicopterului.
Aranjamentul ca Ilie Botoș să se ocupe de dosar l-a făcut „bătrânul” general-maior Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei în 1990, cel care a primit pe 14 iunie 1990, de la Ion Iliescu, ordinul de a încazarma și hrăni circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Ofiţerii de intendenţă ale celor 2 unităţi care au dus la bun sfârşit această misiune erau locotenenţii majori Gabriel Oprea şi Eugen Bejinariu.

Și ca imaginea acestui fost șmecher al statului român să fie completă a și mințit cu nerușinare în CV că doar mulți știu, puțini pricep. Așa că penibilul ăsta și-a trecut în CV că e cercetător științific la o „academie” din Germania care de fapt e un club de arte marțiale.





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”