Site-ul guvernatorului din Ohio a fost piratat de susținători ai Statului Islamic

Site-ul guvernatorului din Ohio a fost piratat de susținători ai Statului Islamic

Site-ul guvernatorului din Ohio, John Kasich, s-a numărat printre mai multe site-uri guvernamentale ale statului american care au fost duminică țintă a unor atacuri informatice comise de susținători ai Statului Islamic, a informat luni presa americană, relatează DPA.

'Vei fi tras la răspundere (președintele american Donald) Trump, tu și toți oamenii tăi pentru fiecare picătură de sânge vărsată în țările musulmane', se arată într-un mesaj pe fond negru postat pe site-ul lui Kasich. 'Iubesc Statul Islamic', se putea citi într-un alt mesaj semnat 'Hacked by Team System DZ' (Piratat de Echipa System DZ).

Pentru moment nu se știe cine este grupul care a piratat site-urile guvernamentale.

Gruparea a piratat și site-ul soției lui Kasich, Karen Kasich, cel al Departamentului de Reabilitare și Corecție din Ohio, Biroul Forței de Muncă, Comisia de Control a Cazinourilor, Medicaid și un birou al Ministerului Sănătății.

Site-ul guvernatorului a fost imediat redeschis, însă unele din celelalte site-uri afectate, inclusiv cel al lui Karen Kasich și cel al Departamentului de Reabilitare și Corecție, au rămas în continuare închise pentru mentenanță.

'Toate serverele afectate au fost deconectate și investigăm modul în care acești hackeri au reușit să pătrundă în aceste site-uri', a spus Tom Hoyt, purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Servicii Administrative din Ohio citat de CNN.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...