Slujbă religioasă în memoria Reginei Ana, la Săvârșin (FOTO)

Slujbă religioasă în memoria Reginei Ana, la Săvârșin (FOTO)

În biserica ortodoxă din comuna Săvârșin, județul Arad, a fost oficiată duminică, după Sfânta Liturghie, o slujbă religioasă în memoria Reginei Ana, în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.


La slujbă, care a fost săvârșită de Arhiepiscopul Aradului, Timotei Seviciu, împreună cu părintele arhidiacon Tiberiu Ardelean și preotul paroh de la Săvârșin, Dorin Călin Mădăluță, au participat numeroși credincioși, atât locuitori ai comunei, între care s-a aflat și viceprimarul Ioan Marc, cât și veniți din alte localități.

După încheierea slujbei religioase, Principesa Moștenitoare Margareta și-a cerut scuze reprezentanților presei, spunându-le că nu poate face declarații, deoarece este prea emoționată și marcată de aceste momente grele prin care trece.

Principesa a acceptat totuși să aducă câteva clarificări cu privire la posibila participare a Majestății Sale Regele Mihai la funeraliile Reginei Ana.

"Urmează ca noi, Casa Regală, să ne consultăm cu medicii care îl îngrijesc pe tatăl meu și care, în urma investigațiilor pe care i le vor face Majestății Sale, îi vor da sau nu permisiunea de a participa la funeralii. Decizia medicilor o vom face cunoscută în zilele următoare, printr-un comunicat postat pe site-ul Casei Regale", a spus Principesa Margareta.

La poarta de intrare pe Domeniul Regal din Săvârșin au fost depuse jerbe și coroane de flori în memoria Reginei Ana.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...