ȘOC! Un preot, profesor de religie, s-a MASTURBAT în clasă, în fața elevelor!

ȘOC! Un preot, profesor de religie, s-a MASTURBAT în clasă, în fața elevelor!

Profesor de religie acuzat că a făcut gesturi obscene în fața elevilor. Mama unei fete: Diriginta a zis să nu spunem nimic. Acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală, chiar în timpul unei ore. Eleva susține că l-a filmat chiar în momentul în care făcea aceste gesturi obscene.

UPDATE 10:10 - Profesorul de religie, acuzat că s-a masturnat în fața elevilor și-a dat demisia. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. Ancheta este în desfășurare.

UPDATE: Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei: "Filmarea in sine nu este perfect edificatoare, e de la distanta, dar nici nu putem banui pe nimeni de rea credinta. Profesorul este bolnav de cancer, ceea ce poate constitui un fond de derapaj la nivel comportamental. Daca se dovedeste ca a comis un asemenea gest, nu isi mai are locul nici la catedra, dar nici la sfantul altar."

UPDATE/Ministrul Educatiei, Liviu Pop, i-a cerut public demisia profesorului de religie, vineri dimineata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

 Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliție și spune că este decisă să nu își mai lase fata la școală până când nu va pleca acel profesor.

 „Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atentă la ce s-a întâmplat. O colegă a filmat și când au ieșit în pauză, a trimis la câteva colege filmarea. Eu i-am controlat telefonul și am văzut filmarea. Sunt pregătită să depun o plângere. Am fost sunată de doamna dirigintă și a zis să lăsăm așa și să nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3.

Filmarea realizată de elevă aici.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”