ȘOC în București! O criminală a ucis o tânără aruncând-o în fața metroului în stația Dristor! Mesajul Poliției

ȘOC în București! O criminală a ucis o tânără aruncând-o în fața metroului în stația Dristor! Mesajul Poliției

Moarte suspectă la metrou în București. Despre tânăra în vârstă de 25 de ani, care a murit marţi seară în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou, se crede că ar fi fost împinsă.

 Echipajele de poliție caută acum o suspectă care ar fi împins-o pe tânără în fața trenului. Se pare că nu este singurul incident petrecut în această seară. 

 Cu o stație anterioară, la Costin Georgian, o femeie de 45 de ani, care purta o eșarfă ar fi încercat să arunce de pe peron o altă victimă. Astfel, avem de a face cu o tentativă de omor și crimă. Polițiștii Capitalei fac audieri.

 Primul incident ar fi avut loc la ora 15.00. Fata a ajuns aproape de margine, dar nu a căzut. Incidentul a fost raportat la ora 20.00.

Poliția Capitalei a transmis și un mesaj de avertisment: „Poliția Capitalei intervine în toate stațiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locații și pentru identificarea  unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de metrou.

În această seară, în stația de metrou Dristor 1, femeia în cauză a împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

Pentru a preîntâmpina un alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist.

Cercetările în cauză sunt anchetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București Și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Semnalmente: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1.70 m, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul”, se arată în comunicatul poliției.

După incident, femeia a ieșit la suprafață.
 
 




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...