ȘOC la Satu Mare! Dăncilă a crezut că bătrânelul care a îngenuncheat în fața ei vrea să-i facă sex oral și a ridicat fusta!! „Am crezut că este un obicei local”

ȘOC la Satu Mare! Dăncilă a crezut că bătrânelul care a îngenuncheat în fața ei vrea să-i facă sex oral și a ridicat fusta!! „Am crezut că este un obicei local”

IREAL Dăncilă a crezut că bătrânelul care a îngenuncheat în fața ei vrea să-i facă sex oral și și-a ridicat fusta!! „Am crezut că este un obicei local”. Momente de stupoare în sediul Prefecturii Satu Mare, acolo unde a avut loc o întrunire a PSD.

La un moment dat, un vârstnic aflat în sala în care are loc o şedinţă de lucru s-a declarat un admirator al premierului, aşezându-se în genunchi în faţa acesteia şi sărutându-i mâna. Spre stupoarea tuturor, Viorica Dăncilă a început să-și ridice fusta, fiind aproape să-l acopere pe bietul moșuleț. A fost nevoie de intervenția discretă a noii sale consiliere, care a apucat-o de mână și a așezat-o pe Dăncilă pe scaun. Un pic îmbujorată și confuză, Dăncilă le-a spus celor prezenți: „Am crezut că este un obicei local. Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate. Ei doresc, noi ne facem treaba”.

NOTĂ: Voi decideți dacă această întâmplare a fost reală sau... ireală. Și mai decideți și dacă este normal ca tu, demnitar al unei țări civilizate, să accepți ca un bătrân să îngenuncheze în fața ta...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front