ȘOC la Satu Mare! Dăncilă a crezut că bătrânelul care a îngenuncheat în fața ei vrea să-i facă sex oral și a ridicat fusta!! „Am crezut că este un obicei local”

ȘOC la Satu Mare! Dăncilă a crezut că bătrânelul care a îngenuncheat în fața ei vrea să-i facă sex oral și a ridicat fusta!! „Am crezut că este un obicei local”

IREAL Dăncilă a crezut că bătrânelul care a îngenuncheat în fața ei vrea să-i facă sex oral și și-a ridicat fusta!! „Am crezut că este un obicei local”. Momente de stupoare în sediul Prefecturii Satu Mare, acolo unde a avut loc o întrunire a PSD.

La un moment dat, un vârstnic aflat în sala în care are loc o şedinţă de lucru s-a declarat un admirator al premierului, aşezându-se în genunchi în faţa acesteia şi sărutându-i mâna. Spre stupoarea tuturor, Viorica Dăncilă a început să-și ridice fusta, fiind aproape să-l acopere pe bietul moșuleț. A fost nevoie de intervenția discretă a noii sale consiliere, care a apucat-o de mână și a așezat-o pe Dăncilă pe scaun. Un pic îmbujorată și confuză, Dăncilă le-a spus celor prezenți: „Am crezut că este un obicei local. Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate. Ei doresc, noi ne facem treaba”.

NOTĂ: Voi decideți dacă această întâmplare a fost reală sau... ireală. Și mai decideți și dacă este normal ca tu, demnitar al unei țări civilizate, să accepți ca un bătrân să îngenuncheze în fața ta...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită