ȘOCANT! Fraților, Norica Nicolai, „balena albastră” a politicii românești, a fost procuror sau escroacă? Amănunte INCENDIARE!

ȘOCANT! Fraților, Norica Nicolai, „balena albastră” a politicii românești, a fost procuror sau escroacă? Amănunte INCENDIARE!

Fraților, Norica Nicolai, „balena albastră” a politicii românești, a fost procuror sau infractoare?

Iată ce dezvăluiri face Curentul :

„Norica Nicolai (fostă Norica Clinci) a fost procuror înainte de 1989. În anul 1987, Norica, procuror la Procuratura locală Oltenița, județul Călărași, a instrumentat un dosar penal, în urma căruia o persoană nevinovată a fost condamnată și încarcerată. După condamnare, poliția a descoperit adevăratul vinovat. Persoana vinovată și persoana nevinovată aveau aceleași nume și prenume, dar restul datelor de stare civilă erau diferite. În loc să facă demersuri pentru achitarea primei persoane și punerea sub acuzare a celei de a doua persoane, în condițiile legii, doamna Nicolai a modificat mandatul de arestare al persoanei nevinovate, fără să declanșeze începerea urmăririi penale și un nou proces pentru persoana vinovată. În acest mod, făptuitorul real nu a mai beneficiat de dreptul la apărare, nefiind audiat și intrând direct în arest, în baza mandatului modificat de doamna Norica Nicolai. Pentru această faptă, doamna procuror a fost sancționată disciplinar în urma unor rapoarte succesive de control efectuate de inspectori ai Procuraturii locale Oltenița și ai Procuraturii Generale.”

„De asemenea, după Revoluție, în anul 1991, deși avea calitatea de procuror pe lângă Procuratura Locală Oltenița – județul Călărași, doamna Norica Nicolai, încălcând legea, a reprezentat, în baza unei procuri, un cetățean străin, într-un proces de înfiere a unui copil din București. Procesul a avut loc la Tribunalul Călărași. Pentru a-și motiva fapta neconformă cu statutul de procuror, doamna Nicolai a invocat necunoașterea legii. La o lună după acest incident, doamna Nicolai a părăsit magistratura. Informațiile se regăsesc în mapa profesională a Noricăi Nicolai de la Parchetul General.
Acum Norica Nicolai este europarlamentar, adică reprezintă România în Uniunea Europeană. Din această poziție onorabilă, fosta procuroare escroacă moare, cu nesimțire, de dragul lui Ghiță.”, mai scrie  Curentul .



Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…