Sorin Chiriță, city manager al Capitalei

Sorin Chiriță, administratorul special al RADET, a fost declarat admis, în urma interviului, pentru ocuparea postului de administrator public al Municipiului București, potrivit unui anunț postat pe site-ul PMB.

Sorin Chiriță a obținut nota 95,66 la interviu. Contestațiile se pot depune în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării (31 mai, ora 12,30).

Chiriță a fost singurul candidat, dintre cei patru înscriși, declarat admis, în urma probei scrise pentru funcția de administrator public al Municipiului București.

La proba scrisă, rezultatele au fost următoarele: Sorin Chiriță (74,50), Bogdan Alexandru Suditu (31,83), Marian Pavel Popoacă (14,76), Constantin Drăgan (6,66).

Potrivit unei prezentări postate pe site-ul personal (www.sorinchirita.ro), Sorin Chiriță s-a născut în Constanța, pe 20 mai 1978. El este licențiat în științe economice, psihologie și drept. Are un masterat în drept și este absolvent de studii postuniversitare de specializare în management. De asemenea, este absolvent al unor cursuri de management al infrastructurilor critice, dezvoltare regională durabilă, evaluarea proprietăților imobiliare, achiziții publice, managementul proiectelor, urbanism, evaluarea proiectelor, mediere și psihopedagogie.

Printre funcțiile deținute de acesta de-a lungul anilor se numără: economist și director executiv al Centrului pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională; director general al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane; coordonator al Polului Național de Creștere Constanța (ADR Sud-Est); coordonator dezvoltare urbană Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (ADR Sud-Est); președintele Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București — RADET.

Din data de 11 octombrie 2016, a devenit administrator special al RADET, aflată în insolvență.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

2 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru