Sorin Grindeanu: "Sistemul", Soros și presa ostilă - de vină că nu toată lumea îl ridică în slăvi pe Dragnea

Sorin Grindeanu: "Sistemul", Soros și presa ostilă - de vină că nu toată lumea îl ridică în slăvi pe Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu susține că "sistemul George Soros","presa ostilă" și programul de guvernare ar fi "de vină că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea".

"Ca să recapitulăm, de vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: 'sistemul' (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unică preocupare să-l deranjeze pe încă-președintele PSD), presa ostilă (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) și un pic, dar doar un pic, programul de guvernare. Da, țineți minte, acel document ridicat la rang de Adevăr Suprem pe când Guvernul Grindeanu era 'evaluat', dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin părțile esențiale", a scris Grindeanu, marți, pe Facebook.

Fostul prim-ministru a arătat că "din cauza deciziei unui singur om", toți românii au de pierdut.

"Am avertizat în repetate rânduri că stabilitatea și predictibilitatea sunt primordiale, dacă vrem să păstrăm încrederea investitorilor. Vă dau un singur exemplu, ca să înțelegeți ce a făcut Liviu Dragnea prin declanșarea crizei politice de luna trecută: ultima licitație pentru titluri de stat cu scadența la 10 ani s-a închis la dobândă de 3.98, sensibil mai mare decât precedenta, de 3.68. Adică, din cauza deciziei unui singur om, toți românii au de pierdut: toți va trebui să scoatem bani din buzunarele noastre ca să plătim dobânzi mai mari", a mai spus Sorin Grindeanu.

El a precizat că sunt adevărate informațiile apărute în presă legate de întâlniri pe care le are cu "colegi și prieteni din PSD".

"Mă voi întâlni în continuare cu toți cei care doresc, fie că sunt din Timiș, Teleorman sau Giurgiu, pentru că sunt și voi rămâne pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani", a adăugat Grindeanu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia