Sorina Matei: DESTABILIZAREA STATULUI. Acesta este marele plan al penalilor Dragnea și Ghiță. După SRI urmează DNA

Sorina Matei: DESTABILIZAREA STATULUI. Acesta este marele plan al penalilor Dragnea și Ghiță. După SRI urmează DNA

Sorina Matei scrie pe contul său de Facebook despre întâlnirea dintre Dragnea și Ghiță de la sediul PSD și planul de destabilizare al sistemului de securitate națională. După SRI, care acum este atacat încontinuu de Dragnea, urmează DNA!

Postarea Sorinei Matei:

„Cu o zi înainte să dispară, Ghiţă s-a întâlnit cu Dragnea. Întâlnirea a fost tete a tete iar înţelegerea care se deja se întrevede de la o poştă este că Ghiţă i-a predat temporar controlul staţiei pentru endorsement lui Dragnea, Dragnea ia măsurile legislative convenite de amândoi iar Ghiţă e cel care detonează sistemul judiciar şi de securitate naţională. Primul pas a fost făcut/ detonarea SRI/eliminarea inamicilor, al doilea pas a fost făcut- o parte din măsurile legislative care le demolează dosarele penale/adoptate rapid, a intervenit şi strada- proteste pe care se pare că le-au luat în calcul, dar nu la asemenea amploare care îi încurcă puţin, iar acum ţinta este DNA.

Nu vor ceda sub nicio formă. Foarte important este ca DNA să nu facă greşeli. Cu cât DNA se va expune mai mult aiurea, cu atât le dă vînt în pupă să detoneze DNA/inamicul final. Ghiţă va fi cel care va da în numele lui Dragnea&all corrupt friends/Bica,Udrea, foarte mulţi, lovitura de graţie pentru ca este vorba strict de pielea, viaţa, libertatea și dosarele lor. Şi-s disperaţi. Ghita posedă mai multe ore de înregistrări cu procurorii DNA, nedifuzate încă. Atunci când va băga în ventilator mizeria şi totul va exploda, Dragnea va avea curaj să ia toate celelalte măsuri legislative împotriva DNA (inclusiv comasarea cu DIICOT pentru schimbarea conducerilor parchetelor) şi va spune, aşa cum a şi anunţat de altfel, că va arăta "adevărata corupţie".

De aceea, este fundamental să fie prins Ghiţă. În planul acesta diabolic, se lucrează cu endorsement puternic şi subteran din partea multor acuzaţi de corupţie, Ghiţă este killerul iar Dragnea este scutul, pârghia reală de putere şi unica salvare a lor. În plus,şi Dragnea- tot ce doreşte este să se salveze de a doua potenţială condamnare care-l poate duce direct la încarcerare.
Singurele variabile pe care nu le pot controla sunt: oamenii, strada, jurnaliştii şi comunicarea liberă prin reţelele de socializare.
Eu atât am avut de spus.”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”