Şoşoacă anunţă că şi-a făcut partid: „Sunt mai mult decât Marine Le Pen”

Şoşoacă anunţă că şi-a făcut partid: „Sunt mai mult decât Marine Le Pen”

Senatoarea Diana Şoşoacă a transmis că şi-a făcut partid şi susţine că este peste Marine Le Pen, simbolul extremei drepte franceze.

Diana Şoşoacă este de părere că Marine Le Pen, şefa Adunării Naţionale (dreapta radicală franceză), a fost lăsată „fără replică” şi nu se mai află în atenţia publicului din Franţa. În acest context, senatoarea consideră că îi este superioară pentru că „pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, spune Şoşoacă.

Aceasta nu a dorit să dezvăluie cum se numeşte partidul său.

„AUR nu mai există nici el, a căzut 4%, vă mai luaţi după sondajele astea plătite. Mă uitam la altă televiziune care vorbea despre trecerea de la USR la AUR şi la AUR mă puneau pe mine ca să inducă lumea în eroare. Vreau să precizez la nivel naţional, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR şi prin toate peregrinările mele prin ţară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Şoşoacă nu mai este în AUR. Este deja făcut un partid, veţi auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție