Sputnik, organul oficial al propagandei ruse, laudă deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite: „Remarcabil succes internațional și replică zdrobitoare pentru Iohannis”

Sputnik, organul oficial al propagandei ruse, laudă deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite: „Remarcabil succes internațional și replică zdrobitoare pentru Iohannis”

Sputnik, organul oficial al propagandei ruse, laudă deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite: „Remarcabil succes internațional și replică zdrobitoare pentru Iohannis”. Site-ul rus Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului, relatează în termeni extrem de laudativi deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite, despre care susține că a fost un ”remarcabil succes internațional”.

”Premierul Viorica Dăncilă și-a valorificat excelent vizita în SUA printr-o întrevedere cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, democrata Nancy Pelosi. Deci, Dăncilă a făcut un pas important, printr-o conexiune și cu tabăra democrată, cea mai apropiată ideologic de PSD. Din surse guvernamentale, aflăm că este prima întrevedere din ultimii 10 ani a unui înalt demnitar român cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor”, își începe relatarea fostul deputat PRM Dragoș Dimitriu, ”jurnalist” la Sputnik.

Întregul articol este bazat doar pe declarații ale Vioricăi Dăncilă, făcute la canalele România Tv sau Antena 3, precum cea prezentată drept o ”replică zdrobitoare pentru Iohannis”: ”să nu uităm că premierul României a fost cel care a fost în toate ţările din Golf, nu am văzut preşedintele să viziteze ţările arabe”.

”Încheiem cu aceeași constatare: pe zi ce trece se dovedește că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României – iar recunoașterea sa internațională devine din ce în ce mai amplă”, conchide autorul articolului din Sputnik dedicat Vioricăi Dăncilă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD