Sputnik, organul oficial al propagandei ruse, laudă deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite: „Remarcabil succes internațional și replică zdrobitoare pentru Iohannis”

Sputnik, organul oficial al propagandei ruse, laudă deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite: „Remarcabil succes internațional și replică zdrobitoare pentru Iohannis”

Sputnik, organul oficial al propagandei ruse, laudă deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite: „Remarcabil succes internațional și replică zdrobitoare pentru Iohannis”. Site-ul rus Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului, relatează în termeni extrem de laudativi deplasarea Vioricăi Dăncilă în Statele Unite, despre care susține că a fost un ”remarcabil succes internațional”.

”Premierul Viorica Dăncilă și-a valorificat excelent vizita în SUA printr-o întrevedere cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, democrata Nancy Pelosi. Deci, Dăncilă a făcut un pas important, printr-o conexiune și cu tabăra democrată, cea mai apropiată ideologic de PSD. Din surse guvernamentale, aflăm că este prima întrevedere din ultimii 10 ani a unui înalt demnitar român cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor”, își începe relatarea fostul deputat PRM Dragoș Dimitriu, ”jurnalist” la Sputnik.

Întregul articol este bazat doar pe declarații ale Vioricăi Dăncilă, făcute la canalele România Tv sau Antena 3, precum cea prezentată drept o ”replică zdrobitoare pentru Iohannis”: ”să nu uităm că premierul României a fost cel care a fost în toate ţările din Golf, nu am văzut preşedintele să viziteze ţările arabe”.

”Încheiem cu aceeași constatare: pe zi ce trece se dovedește că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României – iar recunoașterea sa internațională devine din ce în ce mai amplă”, conchide autorul articolului din Sputnik dedicat Vioricăi Dăncilă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Așa arată prostia made in Rusia...