Steaua anunță transferurile jucătorilor Eduard Stăncioiu și Wilfred Moke

Steaua anunță transferurile jucătorilor Eduard Stăncioiu și Wilfred Moke

Clubul de fotbal Steaua București a anunțat miercuri, pe site-ul său oficial, transferurile jucătorilor Eduard Stăncioiu și Wilfred Moke de la ASA Târgu Mureș, respectiv FC Voluntari.

Gruparea roș-albastră menționează de asemenea achiziționarea croatului Antonio Jakolis de la CFR Cluj, transfer realizat miercuri dimineață.

'FC Steaua București anunță că i-a transferat pe jucătorii Eduard Stăncioiu, Antonio Jakolis și Wilfred Moke, proveniți de la ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, respectiv FC Voluntari. Stăncioiu a semnat un contract valabil pe două sezoane, în timp ce Jakolis va face parte din lotul Stelei pentru următoarele patru stagiuni. În ceea ce îl privește pe Moke, clubul nostru i-a achitat clauza de reziliere, iar mijlocașul defensiv a semnat contractul cu Steaua. Clubul nostru le urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru', informează FC Steaua pe site-ul oficial.

În vârstă de 35 de ani, portarul Eduard Stăncioiu a jucat până în prezent la Sportul Studențesc, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș.

Congolezul Wilfred Moke are 28 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș la închidere. El a mai fost legitimat în cariera sa la grupările Olympique Noisy-le-Sec, San Fernando, CD Puertollano, Ecija Balompie, Cadiz CF, Burgos CF, Rapid București și FC Voluntari.

Mijlocașul croat Antonio Jakolis are 24 de ani și a evoluat în trecut la cluburile NK Sibenik, Dnepr Dnepropetrovsk, Krivbas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron, NK Zadar și CFR Cluj.

Stăncioiu, Moke și Jakolis sunt achizițiile Stelei după ce în ultimele zile i-a cedat pe Nicolae Stanciu la Anderlecht Bruxelles (9,8 milioane de euro), Valentin Cojocaru la Crotone (1 milion de euro) și Jugurtha Hamroun la Al Sadd (1 milion de euro).

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...