Steaua s-a calificat în finala Cupei Ligii, după 2-0 cu Astra, la Giurgiu

Steaua s-a calificat în finala Cupei Ligii, după 2-0 cu Astra, la Giurgiu

Steaua București s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în manșa secundă a semifinalelor.

Deținătoarea trofeului, care câștigase și prima manșă, cu 1-0, la Pitești, s-a impus prin ''dubla'' iordanianului Thaer Bawab (4, 51). Astra a irosit un penalty, în min. 58, când portarul Valentin Cojocaru a apărat șutul lui Alex Ioniță.

Ambele formații au folosit jucători care au evoluat mai puțin în ultima vreme, menajând piesele grele pentru confruntarea din campionat, programată sâmbătă, tot la Giurgiu, și foarte importantă pentru soarta titlului.

Steaua a mai avut ocazii în meciul de miercuri prin Gabriel Enache (22, 30), fostul jucător al giurgiuvenilor, prin Ciprian Marica (30 — bară), Houssine Kharja (49), în timp ce Astra și-a creat situații bune de gol prin Daniel Niculae (36, 45+1) și Alexandru Dandea (62).

În finala programată în data de 17 iulie, Steaua o va întâlni pe câștigătoarea din semifinala Dinamo — Concordia Chiajna (0-3 în tur).

AFC Astra Giurgiu — FC Steaua București 0-2 (0-1), Stadion ''Marin Anastasovici'' — Giurgiu
A marcat: Thaer Bawab (4, 51).
Alex Ioniță II (Astra) a ratat un penalty în min. 58 (a apărat Valentin Cojocaru).
În tur: 0-1.
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Irina Mîrț (București) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante