Ştefan Duduianu, zis Lindon, preluat de poliţişti la sosirea în ţară, după ce s-a predat în Anglia

Ştefan Duduianu, zis Lindon, preluat de poliţişti la sosirea în ţară, după ce s-a predat în Anglia

Ştefan Duduianu, zis Lindon, a fost preluat de poliţişti de la aeroport şi va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce acesta s-a predat autorităţilor din Marea Britanie, au declarat, joi, pentru AGERPRES, surse judiciare.

El era dat în urmărire internaţională, după ce a fugit din ţară în urma unei condamnări pentru şantaj şi tâlhărie, fiind acuzat că a cerut sume de bani de la manelişti.

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineaţă a fost preluat dintr-un aeroport", a informat Biroul de presă al DGPMB.

Ştefan Duduianu a postat, pe o reţea socială, un clip video de pe aeroportul din Birmingham unde şi-a anunţat intenţia de a se preda.

Treisprezece membri ai clanului Duduianu au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Astfel, au fost trimişi în judecată Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan.

Acuzaţiile aduse acestora sunt de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES/ (AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori