STENOGRAMĂ! Ghiță despre Udrea: Elena, neavând mașinuțe când era mică, ca și Ponta, ca și alții, e zgârcită, în p... mea…Zgârcită rău!

STENOGRAMĂ! Ghiță despre Udrea: Elena, neavând mașinuțe când era mică, ca și Ponta, ca și alții, e zgârcită, în p... mea…Zgârcită rău!

Dacă îi vedeți pe Băsescu și Udrea toată ziua la Ghiță TV, citiți stenograma de mai jos și o să vă lămuriți! Ghiță și Udrea se miroseau încă din 2007. Oare cine l-o fi ajutat pe Ghiță, când s-a despărțit de Sorin Ovidiu Vântu, să-și facă, în 48 de ore, troaca numită România TV?

SOV – Ba, nu m-ai inteles, trebuia sa gasim o solutie in timp. Acuma ca sa recuperam slotul, sa recuperam slotul, tati, ne trebuie cel putin 6 luni si va trebui figuri, personaje… Cu cine dracu’?

SG – noi trebuie sa inventam ceva… ma si enerveaza: eu am crezut ca Basescu f... guvernu’ acuma. Si aveam joc: ce s-a intimplat, a,a,a,a? Nu s-a intimplat. Pentru ca imediat ce schimba guvernu’, se schimba si jocu’. Se schimba si jocu’. Aia de la Antena or sa ramina blocati, chiar is curios ce-o sa faca, si noi trebuie sa plecam pe noua Romanie, ca…

SOV – Nu-l va schimba…

SG – ca in momentul ala va pierde si puterea.

SOV – Nu-l va schimba pina-n toamna pe Boc. Ma, dar ar trebui sa ma intrebi, ma

SG – da…

SOV – ca iti spun, iti dau informatii

SG- da, v-am intrebat, da.

SOV – nu, pina-n toamna nu-l schimba pe Boc. Si deschi.., ba, ba, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Este Elena Udrea!

SG – Da…

SOV – nu vrea de fapt sa vada ce-i prin piata

SG – nu ma las, numa las deloc

SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta.

SGda’ avem.

SOVNu prin Cocos!

SG – mm..

SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!

SGSingur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita, in p... mea…Zgircita rau!

SOV – (ride)

SG –Pai da…mie-mi spui?

SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru liniste, sa ai liniste. Aia e. In visurile tale. La asta ma refer. (ion??) ...(greu inteligibil)

SG – Nu-i vorba de asta, ..//.. Treaba e alta: deci, e ca nevasta-mea, intelegi? Deci, ce-i al ei e al ei, ce-i al meu e al nostru. Asa-i si asta. Am vazut-o eu, cu ochii mei. Eu singur am adulmecat-o, cind era mai mica, in 2007.

SOVE o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente

SG Foarte, foarte, foarte …mm.. insistenta si foarte.. cu intuitie foarte buna si cu ambitie foarte mare…

SOV – Tenace! Tenace!

SG – Da, da

SOV Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu, femeia. Iubeste puterea, Sebi

SG Cunosc bine… de ce credeti ca se simte…?

SOV – Ii taie si gitu’ lu’ ta-su pentru putere..

SG Stiu, d-aia ne si..

SOV Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?

SG Ea..

SOV Udrea.. De-aic..cultiv-o pe Udrea (rade)

SG Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui” Fie ca va incerca s-o puna si nu va reusi... adica in diverse feluri, dar de la ea se va trage...

SOV Ea-l va distruge pe Basescu

SG Ea e calcaiul lui Ahile



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…