Știați că există o cireadă de 4000 de pesediști cretini care se numește „Susținem Șerban Nicolae”? Este inimaginabil cum gândesc acești monștri!

Știați că există o cireadă de 4000 de pesediști cretini care se numește „Susținem Șerban Nicolae”? Este inimaginabil cum gândesc acești monștri!

Da, oameni buni, pe Facebook exista un grup intitulat „Susținem Șerban Nicolae” care are aproximativ 4.000 de membri. Cum era de asteptat, acestia se situeaza de partea senatorului PSD in conflictul cu Cosette Chichirau. Cele mai fierbinti sustinatoare sunt femeile, care au avut si ele cuvinte grele la adresa deputatei Cosette Chichirau. De fapt, peste 90% dintre comentariile postate in favoarea lui Serban Nicolae apartin femeilor.

Cosette Chichirau este catalogata „curva ordinara”, „prostituata”, „panarama”, „vaca” de catre simpatizantele lui Serban Nicolae. Mai mult, una dintre cestea regreta ca senatorul nu „i-a rupt gura” deputatei. Cea mai mare parte sunt scrise cu mari greseli gramaticale.

 „Da, si curva ordinara cand isi cere scuze prostituata a suparat-o adevarul????”/ „Sa nu_ti para rau, asa ii trebuie si ai zis foarte bine, o vaca asa merita! Bravo Serban Nicolae!”/ „Sunteti un domn. Ati fost prea elegant”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Maria Munteanu a spus pe sleau: „La cat l-a provocat daca era barbatul ei ii rupea gura panaramei”.

Peste 90% dintre comentariile postate in favoarea lui Serban Nicolae apartin femeilor.

Serban Nicolae a facut-o „proasta”, „nesimtita” si „nespalata”, miercuri, in Parlament, pe deputata Cosette Chichirau. De asemenea, Nicolae i-a mai spus femeii ca are o poza in care aceasta face „sex anal”.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj