Știrbu (PNL), despre Sevil Shhaideh: E o surpriză neplăcută; Dragnea dorește să-și pună un subordonat

Știrbu (PNL), despre Sevil Shhaideh: E o surpriză neplăcută; Dragnea dorește să-și pună un subordonat

Deputatul liberal Gigel Știrbu a declarat, miercuri, că propunerea de premier - Sevil Shhaideh - este "o surpriză neplăcută", susținând că liderul social-democraților, Liviu Dragnea, dorește să își pună "un subordonat" în fruntea Executivului.

"Înțeleg că rudele domniei sale (ale președintelui PSD, Liviu Dragnea — n.r.) sunt pe primul loc și că merită răsplătite. Eu unul nu aș vrea să fiu pus în pielea unui votant PSD în această zi, în acest moment. Nu știu ce se va întâmpla mai departe. Pentru noi toți este o surpriză extrem de neplăcută. Se vede clar că dl Dragnea dorește să își pună un subordonat, că nu pot să spun altfel acestei doamne, pentru ca, în următoarea perioadă, dacă își va lămuri problemele penale, problemele juridice, probabil domnia sa va solicita demisia acestei doamne, urmând ca el să urce treptele Palatului Victoria. E o zi extrem de urâtă pentru întreaga societate românească", a afirmat Știrbu.

El a spus că presa a relatat că există "un anume grad de rudenie între dl Dragnea și dna Sevil Shhaideh".

"Nu sunt eu primul care spun, dumneavoastră — mass media — ați relatat acest aspect cum că dl Dragnea este unul dintre martorii, nașii domniei sale (al dnei Sevil Shhaideh — n.r.) la un moment fericit din viața domniei sale", a afirmat Știrbu.

În opinia sa, Liviu Dragnea a dus PSD la un nivel pe care nu l-a dus vreun președinte al social-democraților până acum.

"Dacă domnia sa crede că în această manieră sau în această logică poate să facă astfel de propuneri, înseamnă că votul cu care românii, în 11 decembrie, l-au încredințat sau mandatat nu reprezintă pentru domnia sa nimic", a mai afirmat liberalul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...