Știrbu (președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților): Pentru Stela Popescu, viața a fost scena

Știrbu (președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților): Pentru Stela Popescu, viața a fost scena

Președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, Gigel Știrbu, și-a exprimat tristețea față de moartea actriței Stela Popescu, arătând că "pentru dumneaei, viața a fost teatrul de revistă, a fost scena, a fost spectacolul".

"Am primit astăzi, cu profundă tristețe, vestea decesului marii doamne a teatrului românesc de revistă, doamna Stela Popescu. Moartea dumneai reprezintă o mare pierdere pentru teatrul și filmul românesc. Pentru dumneaei, viața a fost teatrul de revistă, a fost scena, a fost spectacolul. Toată viața doamnei Popescu a fost oferită pentru zâmbetele și bucuria pe care le-a oferit cu generozitate spectatorilor români. În acest univers al tristeții, ne rămân stelele amintirilor din piesele de teatru înregistrate, momentele de televiziune și filmele în care a performat. Dumnezeu Să O Odihnească în Pace pe marea doamnă a comediei românești!", spune deputatul Gigel Știrbu, într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Actrița Stela Popescu a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița. Stela Popescu avea 81 de ani.

AGERPRES / (AS — autor: Cristina Matei, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale