Știrea momentului: S-a dezbrăcat Delia!

Știrea momentului: S-a dezbrăcat Delia!

Știrea momentului: S-a dezbrăcat Delia! Delia Matache a apărut într-un costum de baie sexy, care i-a lăsat la vedere formele bine lucrate.

La 41 de ani, Delia arată absolut impecabil, dar de puține ori și-a afișat trupul.

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală. Nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu. Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia Matache într-un podcast.

Ei bine, recent artista a decis să iasă din zona de confort, astfel a ales să se pozeze în ipostaze extrem de sexy în costum de baie! Vedeta de la Antena 1 a împărtășit pozele cu fanii săi de pe rețelele de socializare și în scurt timp a primit multe aprecieri. Delia apare într-un costum de baie întreg, roz cu un ursuleț din desenele animate pentru copii. Mai mult decât atât, Delia apare complet nemachiată lăsând să i se vadă frumusețea naturală. Postarea a reușit să strângă peste 145.000 de aprecieri și zeci de comentarii în care fanii i-au apreciat talia de invidat.

Delia criticată de unii fani pentru că se pozează în costum de baie

Alții în schimb au criticat-o pentru că a ales să se pozeze în costum de baie, însă Delia nu a rămas indiferentă la comentarii și le-a dat replica într-un clip postat pe TikTok, în care răspunde unui internaut ce o acuză că are o „criză de vârstă mijlocie”.

„Ești femeie și n-ai 20 de ani? E criză dacă te pozezi în costum de baie. N-ai cum să faci asta. Nu știu, Beyonce vă dați seama ce crize are femeia aia, care are 41 cred, și e în turneu și are niște body-uri și cântă cu formele pe afară și e toată flex? Crize. J.LO la 50? Crize! N-are niciun sens ce spui pentru că dacă până la 40 de ani aș fi ars-o în robe lung până în pământ și la 40 mi-aș fi trântit primul costum de baie din viața mea, aș fi zis, da, poate e o criză.”, a spus Delia pe TikTok, potrivit click.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?