Știri din China...

Știri din China...

Reportajeisback : Va era dor de COVID? În China situația e tot mai nasoala. O știu direct de la sursa. Orașele mari sunt în lockdown. La fiecare 3 zile este testata toată populația. Milioane de oameni stau la cozi imense ca să fie testați obligatoriu. Nu exista sa te opui sau sa comentezi. Nu vrei sa faci asta? Închisoare direct.
China este foarte, foarte speriata de COVID. La doar 10 cazuri au închis Shanghai-ul.
De ce?
Poate va întrebați ce e cu obsesia asta zero cazuri de COVID la chinezi. De ce sunt asa speriați? Răspunsul este simplu și clar. Chinezii sunt total vulnerabili în fata COVID. Tulpinile noi dau forme foarte grave dacă nu ești vaccinat sau nu ai trecut deja prin boala. Alea 10-15 cazuri oficiale sunt de fapt forme foarte grave. Adică ceea ce s-a întâmplat în lumea occidentala cu vaccinuri pe baza de ARN și imunitatea naturala după diferitele tulpini, la chinezi nu s-a întâmplat. Vaccinurile lor sunt apa de ploaie și total ineficiente. Sunt bazate pe virus ameliorat și nu oferă de fapt protectie.
Long story short, fiecare chinez sau expat, la fiecare 3 zile, se aliniază la o coada imensa. Este testat cu betisorul când ii vine rândul. Câte 10 bețișoare se pun într-o eprubeta cu lichid rosu. Dacă unul are COVID întra toți 10 in carantina stricta plus absolut toți contacții lor. Oamenii sunt disperați și în pragul revoluției. Nemulțumirile sunt tot mai mari.
În timpul asta voi stați la soare, pe terase, circulați pe unde vreți, înjurați vaccinul și aplaudați Rusia care v-a luat Basarabia, v-a luat tezaurul, v-a adus comunismul, v-a călărit 50 de ani și acum va omoară vecinii nevinovați la granițe.
Aveți cuvântul meu ca v-aș trimite forțat pe unii dintre voi sa gustați din libertatea din Rusia, China și alte tari deastea pe care le aplaudați.
Asta e definitia prostiei. Sa aplauzi tari și sa admiri tari în care nu ai fost niciodata în timp ce îți faci concediile in tarile UE și sa te bucuri de protecția NATO.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...