ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 AUGUST

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 21 AUGUST

Ambasada Spaniei la București a deschis o carte de condoleanțe în memoria victimelor atentatelor de săptămâna trecută din nord-estul Spaniei. Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose, liderul PNL, Ludovic Orban, au semnat în cursul dimineții în cartea de condoleanțe, transmițând mesaje de solidaritate și compasiune cu poporul spaniol.

* Premierul Mihai Tudose a vizitat noul sediu al Serviciului de Pașapoarte din centrul comercial Plaza România din București, calificând noul spațiu drept unul modern. El a precizat că timpii de așteptare sunt de 20 de minute — o jumătate de oră, iar ambientul este în regulă, în condițiile în care oamenii nu mai stau în soare să aștepte pentru a depune documentele pentru eliberarea pașapoartelor.

* Directorul general al TAROM, Eugen Davidoiu, și-a dat demisia din funcție, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale. Conform surselor citate, premierul Tudose a discutat despre situația TAROM cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și în cadrul unei întâlniri pe care cei doi au avut-o dimineață, la Palatul Victoria. Întâlnirea a avut loc în contextul în care șeful Executivului a dispus ca, începând de luni, Corpul de control al prim-ministrului să efectueze verificări la TAROM.

* Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni joi, la Constanța, a anunțat președintele social-democraților, Liviu Dragnea. El a informat că, în preambulul CExN, se va desfășura și o "mini-ședință" a coaliției de guvernare, precizând că i-a adresat liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, o invitație în acest sens.

* Regele Mihai I i-a urat fericire și pace sufletească nepotului său Nicolae Medforth-Mills, după ce acesta a anunțat că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder. Regele a menționat că decizia de a-i retrage acestuia titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală și a-l scoate din linia de succesiune rămân neschimbate.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga