ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 6 MARTIE

ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 6 MARTIE

* Sportivul român Florin Tiţa a obţinut medalia de argint, marţi, la cat. 55 kg, greco-romane, în cadrul Campionatelor Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad (Serbia), după ce a fost învins în finală de georgianul Nugzari Ţurţumia.

* Sportivul român Lenard Istvan Berei a câştigat medalia de argint la cat. 130 kg, stilul greco-roman, marţi seara, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad (Serbia), după ce a fost învins în finală de georgianul Zviadi Pataridze.

* CS Municipal Satu Mare s-a calificat fără probleme la turneul Final Four al Cupei României la baschet feminin, marţi, după ce a învins-o pe CS Municipal Târgovişte cu scorul de 74-45, pe teren propriu, în manşa a doua a sferturilor de finală.

* BC CSU Sibiu a învins-o dramatic pe U-Banca Transilvania Cluj cu scorul de 89-88 (22-28, 27-11, 18-27, 22-22), mari, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un meci din Liga Naţională de baschet masculin.

* CSM Volei Alba Blaj s-a calificat fără emoţii în finala Cupei CEV la volei feminin, marţi, după ce a învins-o pe Ştiinţa Bacău cu scorul de 3-0 (25-14, 25-19, 25-23), la Sibiu, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

* Formaţia italiană Yamamay e-work Busto Arsizio va fi adversara echipei CSM Volei Alba Blaj în finala Cupei CEV la volei feminin, după ce gruparea din Peninsulă a dispus cu 3-0 (25-22, 25-18, 25-11) de Swietelsky Bekescsaba.

* ASC Corona 2010 Braşov a învins-o pe CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud cu scorul de 24-21 (12-8), marţi, pe teren propriu, într-un meci din cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

* Steaua Bucureşti a fost învinsă de debutanta CSHC Marton Aron cu scorul de 5-4 (2-3, 2-1, 1-0), marţi, la Târgu Secuiesc, într-un meci considerat acasă, în Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă.

* SC Miercurea Ciuc este prima echipă calificată în semifinalele competiţiei regionale de hochei pe gheaţă Erste Liga după ce a întrecut formaţia Corona Braşov cu scorul de 4-0 la general, în sferturile de finală.

* Fostul fondist austriac Johannes Duerr, ale cărui dezvăluiri despre dopaj, la televiziunea germană, au dus săptămâna trecută la un val de arestări în lumea schiului nordic şi a ciclismului, a fost arestat la rândul său marţi în Austria, au anunţat mai multe media, potrivit AFP.

* Germanca Sophia Floersch se va afla din nou la volan miercuri, la Monza, în Italia, pentru prima oară după teribilul accident pe care l-a avut într-o cursă de Formula 3 desfăşurată pe 18 noiembrie în Macao, a anunţat marţi DPA.

* FIFA a confirmat marţi că gruparea engleză Chelsea Londra a făcut apel împotriva interdicţiei la transferuri impusă după ce a fost găsită vinovată de încălcarea regulamentului în cazul transferului unor jucători sub 18 ani.

* Fundaşul echipei Bayern Munchen, Jerome Boateng (30 de ani), spune că este trist pentru faptul că selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, a anunţat că nu-l va mai convoca la prima reprezentativă, însă menţionează că respectă decizia acestuia.

* FIFA a informat marţi că mijlocaşul echipei West Ham United, Declan Rice, poate evolua pentru naţionala Angliei în locul celei a Irlandei, scrie BBC.

* Justiţia suedeză l-a condamnat pe un adolescent de 17 ani la plata unei amenzi pentru că i-a adresat insulte rasiste pe Internet fotbalistului suedez Jimmy Durmaz în timpul Cupei Mondiale 2018, scrie AFP.

* Real Madrid, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale trofeului, a fost eliminat din Liga Campionilor la fotbal de Ajax Amsterdam, care s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', marţi seara, în manşa secundă a optimilor de finală.

* Tottenham Hotspur s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a învins în deplasare formaţia germană Borussia Dortmund, cu scorul de 1-0, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Sursa foto: Federatia Romana de Lupte / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...