SUA: Biden îi transmite condoleanţe lui Trump la moartea fratelui acestuia, Robert

SUA: Biden îi transmite condoleanţe lui Trump la moartea fratelui acestuia, Robert

Joe Biden, candidatul democraţilor în alegerile din noiembrie pentru Casa Albă, i-a transmis preşedintelui american Donald Trump 'tristeţea' sa pentru pierderea suferită de acesta prin decesul fratelui său Robert, transmite duminică AFP.

'Anunţ cu inima îndurerată că minunatul meu frate, Robert, a murit liniştit în această noapte', a afirmat Trump în comunicatul publicat de Casa Albă.

'Cunosc imensa durere pe care o constituie pierderea cuiva apropiat', a transmis fostul vicepreşedinte democrat, care şi-a pierdut soţia şi fiica la începutul anilor 1970 într-un accident rutier, iar apoi fiul cel mare, Beau, răpus de cancer în 2015.

'Să ştiţi că rugăciunile noastre vă însoţesc', a adăugat Joe Biden.

Robert Trump era internat într-un spital new-yorkez, iar media americane au relatat că era grav bolnav, fără a se furniza amănunte privind natura suferinţei sale.

Deşi mai puţin celebru decât fratele său, Robert Trump, născut în 1948, a făcut parte multă vreme din imperiul imobiliar familial şi a fost de o loialitate absolută faţă de preşedinte.

"Nu era numai fratele meu, era cel mai bun prieten al meu", a scris Donald Trump. "Amintirea lui va trăi mereu în inima mea. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace", a adăugat el.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”