SUA: Donald Trump anunţă că va face tandem cu Mike Pence la alegerile prezidenţiale din 2020

SUA: Donald Trump anunţă că va face tandem cu Mike Pence la alegerile prezidenţiale din 2020

Preşedintele american Donald Trump a anunţat vineri că va face tandem cu actualul vicepreşedinte Mike Pence la alegerile prezidenţiale din SUA din noiembrie anului viitor, transmit Reuters şi Kyodo.

''El este tipul nostru, e prietenul meu'', a spus Trump într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News.

Liderul de la Casa Albă a adăugat că fosta ambasadoare a SUA la ONU Nikki Haley ''ar fi extraordinară'' (în funcţia de vicepreşedinte), dar a precizat că Mike Pence a făcut o ''muncă fenomenală''.

''Mike Pence a făcut o muncă fenomenală în calitate de vicepreşedinte şi el este tipul nostru, e prietenul meu. Şi, uitaţi-vă, avem o echipă fantastică, o echipă foarte puternică'', a afirmat Donald Trump în interviu.

Conservator înverşunat, Mike Pence (60 de ani) a preluat postul de vicepreşedinte al SUA în 2017, după ce a fost guvernator al statului Indiana şi a deţinut şase mandate în Camera Reprezentanţilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu