SUA: Patru persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un cartier de locuințe în California

SUA: Patru persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un cartier de locuințe în California

Patru persoane au murit luni după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din orașul Riverside, în statul american California, a declarat presei șeful pompierilor locali, Michael Moore, potrivit DPA.

Nu este clar deocamdată dacă victimele sunt dintre cele cinci persoane aflate la bord sau din cele două case lovite de avion, a spus el. Totuși, s-a confirmat că o persoană de la sol se numără printre victime.

"Căutăm în continuare victime", a declarat el.

"Este vorba de două case care se pare că erau locuite (la momentul prăbușirii avionului — n.r.). Deocamdată nu am putut identifica decât o singură persoană, dintr-una din locuințe, care este decedată", a precizat el.

Moore a mai spus că, potrivit primelor informații, la bordul avionului s-ar fi aflat o familie, doi adulți și trei adolescenți, care fuseseră în zonă pentru un concurs de majorete la Disneyland.

Avionul tocmai decolase de pe aeroportul Riverside, la circa 100 de km est de Los Angeles, și se îndrepta spre San Jose.

O adolescentă a fost aruncată din avion și primește îngrijiri medicale la spital, fiind rănită ușor, a mai spus șeful pompierilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro