SUA: Sediul poliției din Dallas, înconjurat de trupe SWAT după o amenințare anonimă

SUA: Sediul poliției din Dallas, înconjurat de trupe SWAT după o amenințare anonimă

UPDATE ORA 03:39 Poliția din Dallas a anunțat sâmbătă noaptea că nu a găsit nicio persoană suspectă în operațiunea de căutare din parkingul situat în vecinătatea sediului central din orașul texan, scrie DPA.

Departamentul poliției a informat pe Twitter că vor fi folosiți câini pentru o nouă operațiune de căutare, ca măsură de precauție.

Sediul central al poliției fusese înconjurat mai devreme de trupe speciale SWAT în urma primirii unei amenințări anonime.

În cursul operațiunii nu a fost deschis focul.

* ORA 02:45 SUA: Sediul poliției din Dallas, înconjurat de trupe SWAT după o amenințare anonimă

Sediul poliției din Dallas (Texas, sudul Statelor Unite) și clădirile învecinate au fost înconjurate de trupe SWAT după primirea unei amenințări anonime vizând ofițeri ai poliției locale, transmite Reuters.

Un martor ocular a povestit că forțele de ordine controlează cu mare atenție un parking situat lângă sediul central, la două zile după ce un individ de culoare înarmat a ucis cinci polițiști în cursul unei manifestații de protest.

"Departamentul poliției din Dallas a primit o amenințare anonimă împotriva întăririi controlului în oraș și a luat măsuri de precauție" pentru a spori securitatea, a anunțat poliția din Dallas într-un comunicat.

Înaintea declanșării operațiunilor de control, ofițeri ai poliției au îndepărtat reporterii și cameramanii prezenți în fața sediului poliției din centrul orașului adunați în urma zvonurilor privind o posibilă alarmă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?