SUA: Un fost amiral refuză postul de consilier prezidențial pentru securitate națională

SUA: Un fost amiral refuză postul de consilier prezidențial pentru securitate națională

Un fost amiral al cărui nume era citat pentru a deveni consilierul de securitate națională al președintelui american Donald Trump a declinat propunerea de a prelua funcția, a anunțat joi presa americană, transmite AFP.

Refuzul lui Robert Harward lasă vacant postul de consilier prezidențial pentru securitate națională, după demisia luni a lui Michael Flynn, acuzat de contacte nepotrivite cu Rusia în perioada în care președintele Barack Obama era încă în funcție.

Într-o declarație citită la postul CNN, Robert Harward a afirmat că a refuzat acest post pentru că "nu poate să se angajeze".

"Această funcție pretinde să fii disponibil 24 de ore din 24, șapte zile din șapte și să faci un lucru bun. La ora actuală, nu m-aș putea angaja la aceasta", a declarat el.

Refuzul fostului amiral a venit să încheie o zi agitată pentru Donald Trump care, într-o conferință de presă de o oră și jumătate, a lansat acuzații la adresa presei, justiției sau democraților.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...