Suceava: Administratori de drumuri amendați de Poliție pentru deficiențe la intervențiile de deszăpezire

Suceava: Administratori de drumuri amendați de Poliție pentru deficiențe la intervențiile de deszăpezire

Polițiștii suceveni au aplicat, duminică, administratorilor unor segmente de drum trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.875 lei, în urma activităților de monitorizare a traficului și a unor deficiențe constatate, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al IPJ Suceava.

Sursa citată precizează că sancțiunile au fost aplicate pentru deficiențe pe drumul județean din comuna Mușenița, pentru cele constatate pe DN 17A între Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc și pe DN 2 pe segmentul Bălcăuți — Siret.

Potrivit IPJ Suceava, în acest week-end, 250 de polițiști rutieri și cu atribuții pe linie rutieră au fost mobilizați pentru a desfășura acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor rutiere, dar și pentru monitorizarea și fluidizarea traficului.

Acțiunea s-a structurat pe două paliere, în condițiile meteo existente, respectiv, în zilele de vineri și sâmbătă, s-a acționat cu toate aparatele radar în zona Vicov, Rădăuți, Fălticeni, iar duminică polițiștii au acționat pentru fluidizarea traficului în condițiile căderilor de precipitații sub formă de zăpadă.

Totodată, polițiștii au desfășurat acțiuni pentru facilitarea accesului și intervenției utilajelor de deszăpezire.

Au fost aplicate 225 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 100.000 lei, dintre acestea 106 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute zece permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Un zvon...

4 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri