Sultana Hurrem din Suleyman Magnificul, superbă la Festivalul de Film de la Cannes

Sultana Hurrem din Suleyman Magnificul, superbă la Festivalul de Film de la Cannes

Publicul ei o cunoaște și o iubește grație rolului ei din serialul istoric „Suleyman Magnificul“, unde a interpretat rolul sultanei Hurrem. Meryem Uzerli, căci despre ea este vorba, s-a aflat zilele aceastea la Festivalul de Film de la Cannes. Și, ca de fiecare dată, aparițiile sale sunt foarte rafinate, fiind în vizorul criticilor de specialitate, scrie click.ro .

Meryem Uzerli s-a născut într-o familie de musulmani pe data de 12 august 1983 în Germania, la Kassel. Tatăl ei, Hüseyin, este turc în timp ce mama ei, Ursula, este nemțoaică. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg. Este cunoscută în special datorită rolului Sultanei Hürrem, din serialul istoric Suleyman Magnificul. În 2013, ea a părăsit serialul din motive de sănătate și, de la episodul 103, Vahide Percin a preluat rolul Sultanei Hürrem.

Vedete suferea de sindromul Burnout

Vedeta suferea de sindromul Burnout, deși avea un program normal de lucru, de cinci zile pe săptămână. Aceasta a decis să se trateze la o clinică din Berlin. “Uzerli are probleme psihologice și nu le poate rezolva”, a declarat atunci producătorul serialului, Timur Savcı, pentru publicația Hurryet Daily News .

De atunci, actrița a mai avut roluri și în alte filme și seriale.

Are o fetiță, pe nume Lara

În perioada filmărilor pentru îndrăgitul serial, Meryem a avut o relație cu Can Ateș, un cunoscut afacerist turc. Actrița era foarte îndrăgostită de iubitul de la acea vreme și avea deplină încredere în el.

După ce a părăsit Turcia, ea a anunțat că s–a despărțit de iubitul ei, Can Ateş, după ce a aflat că a înșelat-o. A anunțat de asemenea că este gravidă, și că vrea să dea naștere copilului al cărui tată este Ateş, deși acesta îi ceruse să avorteze. Pe data de 10 februarie 2014 a născut o fată, pe nume Lara.


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...