Sunt şi români care spun răspicat: ,,Antena3 nu are ce căuta aici!''-VIDEO

Sunt şi români care spun răspicat: ,,Antena3 nu are ce căuta aici!''-VIDEO

Oameni cu scaun la cap sau cu frică de Dumnezeu încep să nu se mai lase impresionați de mașina de împroșcat ură și propagandă a televiziunii de știri a familiei Voiculescu, trecută cu arme şi bagaje în slujba lui Victor Ponta.

Zilele trecute, un trecător i-a strigat lui Mircea Badea, peste gardul televiziunii, ”la pușcărie!”.

Un tânăr din Timișoara a avut puterea să ceară companiei Mc Donald’s să nu mai difuzeze programele Antena 3 pe televizoarele din restaurantele timișorene.

Iar vineri, un preot de la Mănăstirea Nicula a avut curajul să scoată afară din curtea lăcașului de cult echipa de filmare a Antenei 3.

”Dați numai prostii. Vă rog să părăsiți acest loc! Poftiți afară din mănăstire, sunteți în casa noastră, nu puteți face ce doriți dvs. aici!”, le-a reproșat prelatul celor din subordinea fostului pastor Mihai Gâdea. Întâmplarea i-a revoltat pe cei de la Antena 3, care au postat imediat o știre-protest pe pagina web a televiziunii, cu titlul: ”Jurnaliştii Antena 3, alungaţi de un preot din curtea Mănăstirii Nicula în timpul unei transmisiuni în direct”:

Un preot de la Mănăstirea Nicula din Cluj a întrerupt transmisiunea în direct a echipei Antena 3, care anunţa finalul slujbei închinate Adormirii Maicii Domnului, slujbă la care au participat aproximativ 40 de mii de oameni. Cameramanul Antena 3 filma credincioşii în timp ce îşi strângeau lucrurile şi părăseau curtea mănăstirii, când reporterului Antena 3 Andreea Popa i s-a cerut să plece din curtea mănăstirii şi să nu mai filmeze “mizerii”., au scris slugile lui Ponta pe antena3.ro.

Despre asta, slugile lui Ponta n-au scos un cuvânt

Ilie Tudor declară: „Eu nu mă uit la mizeria lor. Şi cum să creadă cineva că eu aş putea susţine pe un bogătaş care a făcut avere din banii comuniştilor, care mai e şi condamnat acum? Sunt uimit că şi-au permis să spună aşa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună şi el aşa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile. Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Aşa procedează comuniştii, dintotdeauna, îi ştiu bine”.

Chiar dacă bătrânului nu-i vine să creadă că fiul sau şi-a arătat solidaritatea faţă de Antena 3 şi de puşcăriaşul Dan Voiculescu, Mihai Gâdea a postat pe o reţea de socializare mesajul de încurajare pe care l-a primit de la artist:

“Dragă Mihai, Rupt de realitatea românească şi de români, fiind eu prin Spania într-o zona fără fiţe turistice, am aflat cu amărăciune şi indignare ce se întâmplă cu ţară şi cu voi.
În `59 tată a fost condamnat la 22 de ani de închisoare şi toată averea confiscată. Mama cu trei copii a fost trimisă pe drumuri. Prin `70 am primit o hârtie pe care scria că justiţia îşi cere scuze. De suferinţă noastră nicio vorba. Până la urmă se va constată că totul a fost o făcătură ordinară cu un prea evident caracter politic. Şi totul se va uită! Amărăciunea, consumul nervos, injuriile aduse cu răutate de colegii de breaslă, orbiţi de invidie şi altele cum vor şterse?
Astea pe termen lung lasă urme.
Cu toată prietenia pe care v-o port va rog să treceţi zâmbind peste toate şi să iertaţi dar să nu uitaţi.
Antena 3 este şi va fi că Pasărea Phoenix.
Cu statornică prietenie,
Tudor Gheorghe”.

Ilie Tudor a fost condamnat de regimul comunist în 1959 şi a făcut cinci ani de închisoare pentru apartenenţa sa la Mişcarea Legionară, alături de Dumitru Stăniloaie, Nichifor Crainic şi Radu Gyr. Ilie Tudor a fost un apropiat al Căpitanului Legiunii Corneliu Zelea Codreanu, despre care a scris şi o carte memorială „Un an lângă căpitan. Amintiri sfinte din lumea legionară”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?