Suntem DEFECȚI? Ce popor îl ALEGE pe ĂLA care ia MITĂ în fața lui?

Suntem DEFECȚI? Ce popor îl ALEGE pe ĂLA care ia MITĂ în fața lui?

Suntem defecți, dragi concetățeni! Ce popor îl alege pe ăla care ia mită sub ochii lui? Nu mai există respect pentru lege, nu mai există autocontrol? Îl alegem, ca boii cu ochi limpezi, pe ăla care e vedetă la televizor? 

Cătălin Cherecheș, de după gratii, după ce a luat mită sub ochii concetățenilor săi băimăreni, a fost ales primar cu aproape 70 la sută. 

În municipiul Beiuș (Bihor), deși oamenii au fost informați oficial că primarul în funcție are interdicție definitivă de a mai exercita un nou mandat s-au comportat ca niște drogați. L-au reales! Cât de distrus să fii ca să comiți așa ceva?

Pe cazurile Dorin Florea(Târgu-Mureș), George Scripcaru(Brașov), Mircia Muntean(Deva), Mircia Gutău(Râmnicu-Vâlcea), Olguța Vasilescu(Craiova), Robert Negoiță(Sectorul3), Gabriel Mutu(Sectorul6), Constantin Hogea(Tulcea)nici n-are rost să mai insistăm. Că ajungem, din nou, de unde am plecat. 

Așa cum, și acum, și după alegerile din toamnă, noi valuri, de altfel de români, cei care s-au săturat să traiască în impostură, vor lua calea străinătății...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

4 VIDEO Faza asta este de la Galați...

5 Teodorovici, în corzi! / OLAF investighează cum a cheltuit România miliardul de euro pentru Delta Dunării