Superbă femeie!/După cine aleargă Pavel Bartoș în filmul Ramon

Superbă femeie!/După cine aleargă Pavel Bartoș în filmul Ramon

Cei care au vizionat până acum filmul „Ramon”, cu siguranță s-au întrebat cine este frumoasa blondă după care aleargă Pavel Bartoș. Gabriela Iliescu, sau Ana din lungmetraj, este un fotomodel de top, care a ajuns să facă parte din distribuție printr-o conjunctură. A fost nevoie de doar o singură întâlnire cu regizorul filmului, Jesus del Cerro, pentru a se face remarcată, scrie ego.ro .

Gabriela Iliescu este una dintre fotomodelele de succes care ne reprezintă țara în prezentările de modă internaționale. De-a lungul timpului a avut prezentări de modă la cele mai importante Festivaluri și a colaborat cu toți marii designeri. N-a avut niciodată în plan să ajungă pe marile ecrane, însă atunci când a primit propunerea de a juca în filmul produs de Pavel Bartoș a acceptat cu mare plăcere.

„Ana este cam același lucru ca și Gabriela. Pentru că practic îmi joc propriul rol. Sunt un model celebru. Am ajuns să fac parte din distribuția filmului „Ramon” după ce m-a sunat Jesus. De fapt, mai bine zis, Jesus (n.r. regizorul filmului Jesus del Cerro) a sunat-o pe agenta mea. Ai să răzi, dar eu l-am cunoscut acum câțiva ani, fix la o petrecere, și când Pavel a început proiectul cu acest film tot căutau fete. Au căutat fete vreo șase luni și Jesus i-a spus că el a cunoscut într-o seară, la o petrecere, pe cea mai frumoasă fată din lume. Asta i-a zis el, nu sunt vorbele mele. Așa că a sunat-o pe agenta mea, care este vecina lui. Eu tocmai veneam în țară și a fost o chestie care a venit cumva natural. Eu venisem în țară de la un job și trebuia să plec a doua zi. M-au sunat și m-au rugat să merg să dau o probă cu Pavel”, a povestit Gabriela Iliescu despre modul în care a ajuns să facă echipă cu Smiley, Pavel Bartoș, Carmen Tănase și celalți actori din distribuție, completând că este primul ei proiect de acest gen.

„Este pentru prima dată când joc într-un lungmetraj. Am mai jucat într-un scurtmetraj. Bine, am mai făcut și foarte multe reclame. La mine nu au fost foarte multe replici pentru că e o zonă de mister. Adică eu nu apar atât de mult în film, dar tot filmul cumva este despre mine, pentru că personajul principal încearcă să mă găsească. Am avut emoții la filmări căci este normal. De fiecare dată când fac ceva nou am emoții. Și acum, când stau de vorbă cu tine, am emoții. Dar nu a fost greu. În plus, Pavel este un partener minunat”.

„În Italia stau cea mai mare parte din timp”

Cu toate că este foarte ancorată în meseria ei, Gabriela Iliescu a acceptat compromisul de a renunța la Săptămâna Modei de la Milano, dar și la alte proiecte, tocmai pentru a merge în turneul de promovare a filmului „Ramon”.

„Am evenimente în continuare. A fost Săptămâna Modei de la Milano, dar nu am făcut-o pentru că am început turneul de promovare al filmului. Așa că mai stau câteva zile în țară, după care mă întorc la Milano”, ne-a mai declarat tânăra.

Din păcate însă fotomodelul nu poate sta prea mult timp departe de podium, așa că va fi nevoită să răspundă afirmativ următoarelor contracte și va reveni în Italia, țară în care își petrece cea mai mare parte din timp.

„În Italia stau cea mai mare parte din timp. La noi, în România, vin destul de des pentru că Milano-București sunt zborurile foarte scurte și în două ore sunt acasă, dar sunt mereu pe drumuri. Dacă mă gândesc bine nici în Italia nu pot să zic că petrec foarte mult timp pentru că eu călătoresc foarte mult”, a mai spus Gabriela Iliescu pentru ego.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani