SURSE Atacul președintelui va elimina PSD de la Guvernare. În pofida declarațiilor, în PSD este rumoare și panică

Atacul președintelui va elimina PSD de la Guvernare. În pofida declarațiilor, în PSD este rumoare și panică. Asta spun surse bine informate din ambele tabere. În primul rând, că atacul președintelui a fost pregătit cu minuțiozitate și va continua ferm până la eliminarea PSD de la Guvernare. Iohannis are undă verde de la aliații strategici și sprijin necondiționat.

PSD, cu aliatul său la fel de toxic ALDE, este văzut, prin acțiunile liderului său, ca un pericol nu numai pentru România, dar și pentru echilibrul zonei. Președintele Iohannis are un dosar complet al tuturor înțelegerilor pe sub masă, absolut revoltătoare, negociate de Dragnea cu diverse zone gri ale politicii din zonă și din SUA.

N-ar fi exclus, spun aceleași surse, ca și pe filieră Secret Service și FBI Dragnea să fi devenit un punct fierbinte pe harta cu troglodiții care pun în pericol valorile democratice și siguranța Alianței Nord-Atlantice din zonă. Se pare că „momentul Israel” a fost decisiv în declanșarea operațiunii. Și asta deoarece, spun sursele, s-a considerat o dovadă fără tăgadă faptul că niște relații strict personale, respectiv relația Dragnea-Netanyahu, au încălcat principiile constituționale ale funcționării statului. O dovadă, de pildă, este faptul că invitația pentru vizita lui Dragnea în Israel a fost trimisă într-o zi de duminică. Iar această invitație a fost difuzată la un post de televiziune înainte de a fi înregistrată la Camera Deputaților!

Alt amănunt: Viorica Dăncilă  nu a mai vrut să plece în Israel după declanșarea scandalului cu memorandumul, era depășită de situația creată! Așa s-a ajuns la invitația pentru Dragnea!

În pofida declarațiilor, în PSD este rumoare și panică. Atacul președintelui a luat prin surprindere pe toată lumea. Și în pofida declarațiilor date pe punctajul primit de la partid, atmosfera este una încărcată. Pentru că mai toți sunt realmente sufocați de presiunea enormă pusă de toate manevrele făcute de Dragnea din momentul câștigării alegerilor. Iar perspectiva eliminării șefei DNA, a ciuntirii legilor anticorupție pare din ce în ce mai depărtată. Și mai este un element care face valuri în PSD, la baza partidului: înțelegerile lui Dragnea cu evreii și cu ungurii. Pentru pesedistul simplu, în special din Oltenia, bazinul de bază al PSD, ungurii și evreii sunt dușmanii vieții lui! 

Puțină lume știe, dar, în ultimele două luni, în jurul lui Adrian Năstase s-a coagulat un grup destul de consistent de foști lideri ai PSD care încearcă să constituie o forță de reacție pentru momentul în care se va declanșa atacul la supremația lui Dragnea.

Și mai este un aspect: dacă Netanyahu va primi sfatul să-l lase din mâini pe Dragnea o va activa pe Firea în secunda doi.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 BREAKING Acord istoric în UE! Pachet de ajutor de 500 de miliarde de euro!

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata