SURSE Capi din Jandarmerie și MAI, audiați de luni la sediul Parchetului General. 291 de plângeri până în acest moment

SURSE Capi din Jandarmerie și MAI, audiați de luni la sediul Parchetului General. 291 de plângeri până în acest moment

Capi din Jandarmerie și MAI vor fi audiați începând de luni la sediul Parchetului General spun surse din interiorul ministerului de Interne. Se pare că Sebastian Cucoș, înlocuit recent de la comanda Jandarmeriei, este singurul care s-a opus acțiunii demente din noaptea de 10 august, mai spun aceleași surse. În această seară, în mai puțin de o oră, matracuca pusă de Dragnea în fruntea ministerului va ieși să facă noi declarații.

La Parchetul Militar Bucureşti au fost înregistrate, până duminică, 291 de plângeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protestul din 10 august.

De asemenea, procurorii militari au audiat, până în prezent, 127 de persoane.

Începând de luni, pentru că încep lucrurile serioase, audierile în acest dosar vor fi efectuate la sediul Parchetului General.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, în legătură cu modul de intervenţie al jandarmilor în timpul protestului din 10 august din Piaţa Victoriei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski