SURSE La parlamentarele din 2016 s-a produs o fraudă URIAȘĂ, de circa un MILION de voturi, în favoarea PSD/ALDE! Vor apărea dovezi CUTREMURĂTOARE!

SURSE La parlamentarele din 2016 s-a produs o fraudă URIAȘĂ, de circa un MILION de voturi, în favoarea PSD/ALDE! Vor apărea dovezi CUTREMURĂTOARE!

Risc Seismic

Surse bine informate vorbesc că la parlamentarele din 2016 s-a produs o fraudă uriașă, de circa un milion de voturi, în favoarea PSD/ALDE! Vor apărea dovezi cutremurătoare despre manipularea votului! În ziua votului, chiar de dimineață, în toate mediile afiliate PSD se știa deja scorul pe care urma să-l obțină PSD! Sursele noastre spun că acest scor fusese „stabilit” și asumat de echipa care s-a ocupat cu operațiunea de manipulare a votului cu cel puțin două luni înaintea desfășurării alegerilor.

Mai mult, primele informații au fost culese de către DIICOT în contextul anchetei BlackCube. Și ițele duc spre anumite personaje din SUA, din același grup care i-a facilitat lui Dragnea vizita în SUA și întâlniri cu membri din anturajul lui Trump. 

Aceleași surse vorbesc și despre legătura dintre renunțarea subită la mandatul în fruntea DIICOT a lui Horodniceanu și aceste informații.

Cică scandalul este abia la început!

Informații de context

 În 2017, compania-mamă a Cambridge Analytica a încheiat un contract de lobby cu o firmă din Washington privind corupţia din România, contract al cărui scop este neclar. În plus, surse politice au declarat pentru  G4Media.ro că filiala locală a SCL ar fi lucrat cu PSD, ALDE şi cu companii din domeniul farmaceutic.

Consultantul britanic Rupert Wolfe Murray a declarat miercuri pentru Associated Press că Mark Turnbull, Senior Official la Cambridge Analytica, l-a contactat în august 2016 ca să lucreze pentru PSD, dar ar fi refuzat oferta.

Mark Turnbull apare într-o înregistrare cu camera ascunsă făcută de jurnaliştii postului britanic Channel 4 spunându-i unui ziarist sub acoperire, care pretindea că e un posibil client, că firma Cambridge Analytica foloseşte drept subcontractori firme ale unor foşti spioni.

“Tocmai am folosit o astfel de organizaţie într-o ţară din Estul Europei şi a făcut o treabă foarte bună. Nimeni nu a ştiut că ei sunt acolo. S-au strecurat, şi-au făcut treaba, au ieşit şi au produs materiale fantastice”, a spus oficialul Cambridge Analytica, fără a da detalii despre ţara est-europeană vizată.

Onorariile cerute de Cambridge Analytica sunt uriaşe pentru piaţa română.

SCL Group, (Strategic Communication Laboratories), firma-mamă a Cambridge Analytica, are o reprezentanţă şi în România, condusă de omul de afaceri Peter Imre, ginerele lui Teodor Meleșcanu. Jurnalista Sorina Matei a scris în 2017 că România a fost obiectul unui contract semnat între SCL şi o companie de consultanţă din Washington DC.

Astfel, contractul din martie 2017 viza “educarea membrilor Congresului SUA şi membrilor Administraţiei SUA în problemele legate de corupţia din România” şi fusese înregistrat la Departamentul de Justitie al SUA. Contractul era semnat între SCL Social Londra, parte a SCL Group, şi Andreae & Associates, o companie de consultanţă din Washington DC, potrivit Sorinei Matei.

Potrivit unor surse politice, fondatorul si preşedintele firmei americane de lobby, Chip Andreae, a petrecut doi ani în România, unde a făcut traininguri pentru un partid politic nou creat.

Nu este clar dacă obiectul contratului dintre SCL şi Andreae & Associates era promovarea luptei anti-corupţie din România sau, dimpotrivă, determinarea unei schimbări de optică a administraţiei SUA.

Cambridge Analytica e în mijlocul unui uriaş scandal, fiind acuzată că a folosit ilegal datele a 50 de milioane de utilizatori Facebook în alegerile prezidenţiale din SUA. SCL Group este o companie privată britanică de cercetare comportamentală şi de comunicare strategică, înfiinţată în Londra în 1993.

Ambele companii au fost implicate în campaniile electorale pro-Brexit şi pro-Trump.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…