Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început MĂCELUL!

Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început măcelul! PSD, se confirmă, a scăzut și sub 25 la sută!

Surse convergente din PSD spun că mai mult ca sigur în mai puțin de o lună de zile Guvernul Dăncilă ar putea demisiona sau pica la vot în Parlament! „Este un scenariu, am supărat pe toată lumea, ce ați văzut astăzi face parte din acest scenariu. Partidul, guvernul, resursele României sunt acum pe mâna unui individ care a luat-o razna. Dacă nu pleacă de bună voie, așa cum i-am cerut-o, dăm guvernul jos, a spus astăzi, la o întâlnire, unul dintre puciștii care i-au cerut lui Dragnea, și votat, acum două săptămâni, demisia din fruntea PSD.

A început măcelul, oameni buni. Dragnea nu a mai răspuns la telefoanele din teritoriu începând cu ora 14.00. Și nici Viorica Dăncilă.

În următoarele ore, în cursul zilei de mâine, spun sursele noastre, vor începe atacurile! PSD, se confirmă, a scăzut și sub 25 la sută!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

4 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

5 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…