Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început MĂCELUL!

Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început MĂCELUL!

Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început măcelul! PSD, se confirmă, a scăzut și sub 25 la sută!

Surse convergente din PSD spun că mai mult ca sigur în mai puțin de o lună de zile Guvernul Dăncilă ar putea demisiona sau pica la vot în Parlament! „Este un scenariu, am supărat pe toată lumea, ce ați văzut astăzi face parte din acest scenariu. Partidul, guvernul, resursele României sunt acum pe mâna unui individ care a luat-o razna. Dacă nu pleacă de bună voie, așa cum i-am cerut-o, dăm guvernul jos, a spus astăzi, la o întâlnire, unul dintre puciștii care i-au cerut lui Dragnea, și votat, acum două săptămâni, demisia din fruntea PSD.

A început măcelul, oameni buni. Dragnea nu a mai răspuns la telefoanele din teritoriu începând cu ora 14.00. Și nici Viorica Dăncilă.

În următoarele ore, în cursul zilei de mâine, spun sursele noastre, vor începe atacurile! PSD, se confirmă, a scăzut și sub 25 la sută!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…