Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început MĂCELUL!

Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început MĂCELUL!

Surse PSD. Guvernul va pica într-o lună de zile! Dragnea va fi decapitat din fruntea partidului în zece zile! A început măcelul! PSD, se confirmă, a scăzut și sub 25 la sută!

Surse convergente din PSD spun că mai mult ca sigur în mai puțin de o lună de zile Guvernul Dăncilă ar putea demisiona sau pica la vot în Parlament! „Este un scenariu, am supărat pe toată lumea, ce ați văzut astăzi face parte din acest scenariu. Partidul, guvernul, resursele României sunt acum pe mâna unui individ care a luat-o razna. Dacă nu pleacă de bună voie, așa cum i-am cerut-o, dăm guvernul jos, a spus astăzi, la o întâlnire, unul dintre puciștii care i-au cerut lui Dragnea, și votat, acum două săptămâni, demisia din fruntea PSD.

A început măcelul, oameni buni. Dragnea nu a mai răspuns la telefoanele din teritoriu începând cu ora 14.00. Și nici Viorica Dăncilă.

În următoarele ore, în cursul zilei de mâine, spun sursele noastre, vor începe atacurile! PSD, se confirmă, a scăzut și sub 25 la sută!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor

5 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?